Lone Wolf Development Forums  

Go Back   Lone Wolf Development Forums > Hero Lab Forums > HL - Savage Worlds

Notices

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Gumbytie
Senior Member
 
Join Date: Jun 2010
Location: Florida
Posts: 196

Old April 26th, 2021, 06:27 PM
Okay, so if you are NOT using Multiple Languages option and sticking to rules of Languages as skills...I still get the validation error for wrong number of Language Slots. Isn't that only supposed to be for Multiple Languages option? If so, any chance that can disappear when using languages as skills?

Assuming I am understanding the language slots correctly.
Gumbytie is offline   #521 Reply With Quote
drchinnock
Junior Member
 
Join Date: Aug 2014
Posts: 6

Old April 26th, 2021, 08:15 PM
Ah, okay, that was a list of things being fixed by latest update, got it.

Well, with new update:

Quick is saying it REQUIRES the Hesitant Hindrance, though Hesitant is correctly stating that its precluded by having Quick.

Super Karma from the 2nd edition Super Powers Companion isn't working correctly now, where it was before. Have two major and two minor hindrances, but saying overspent 2 rewards, 6 of 4, instead of 6 of 6.
drchinnock is offline   #522 Reply With Quote
CapedCrusader
Senior Member
Volunteer Data File Contributor
 
Join Date: Aug 2009
Posts: 1,456

Old April 26th, 2021, 10:25 PM
OK, I was removing those Language validations, I'll check it.

OK, I see the issue with Quick, on that too.

I'll fix Super Karma, not sure why that started failing.

_
Currently Running: Savage Seven Worlds (Book 3)
Currently on Pandemic Hold: Savage Grimnoir, Savage PsiWorld, D&D 5E, Savage Wearing the Cape
Setting Files: Deadlands: Reloaded, Flash Gordon, Gaslight, Hellfrost, Interface Zero 2.0, Slipstream, Solomon Kane, Seven Worlds
CapedCrusader is offline   #523 Reply With Quote
TCArknight
Senior Member
 
Join Date: Jan 2007
Location: NW Arkansas
Posts: 1,252

Old April 27th, 2021, 11:00 AM
I'm not seeing the appenddesc macro in the definition.def file in either the savage or the savage/source folder...

Working on -
  • (SWADE) WIP Savage Rifts
  • Savage Rifts (Deluxe): Update link in This post
  • Star Trek Adventures: Update link in This post
TCArknight is offline   #524 Reply With Quote
CapedCrusader
Senior Member
Volunteer Data File Contributor
 
Join Date: Aug 2009
Posts: 1,456

Old April 27th, 2021, 12:03 PM
Well, shoot. I had added appenddesc and in the shuffle of some changes pushed down from Lone Wolf it got overwritten. I've added it back, and we'll get a fix out quick to cover this and the other items. I'll hold off until next week to give any other issues a chance to show themselves.

_
Currently Running: Savage Seven Worlds (Book 3)
Currently on Pandemic Hold: Savage Grimnoir, Savage PsiWorld, D&D 5E, Savage Wearing the Cape
Setting Files: Deadlands: Reloaded, Flash Gordon, Gaslight, Hellfrost, Interface Zero 2.0, Slipstream, Solomon Kane, Seven Worlds
CapedCrusader is offline   #525 Reply With Quote
TCArknight
Senior Member
 
Join Date: Jan 2007
Location: NW Arkansas
Posts: 1,252

Old April 27th, 2021, 01:58 PM
Quote:
Originally Posted by CapedCrusader View Post
Well, shoot. I had added appenddesc and in the shuffle of some changes pushed down from Lone Wolf it got overwritten. I've added it back, and we'll get a fix out quick to cover this and the other items. I'll hold off until next week to give any other issues a chance to show themselves.
Thank you sir! Appreciate all you do!

Working on -
  • (SWADE) WIP Savage Rifts
  • Savage Rifts (Deluxe): Update link in This post
  • Star Trek Adventures: Update link in This post
TCArknight is offline   #526 Reply With Quote
oridyne
Junior Member
 
Join Date: Dec 2007
Posts: 10

Old May 1st, 2021, 06:16 PM
I just updated to "Savage Worlds with source (6.1)" and "Deadlands:Reloaded (v4.0)"

However I now get the following error messages each time I load the "Savage World" game:

Thing 'edgArcDLChSWADE' - Thing requires thing 'edgMartial1SWADE' that does not exist
Thing 'edgDLRightSWADE' - Thing requires thing 'edgTrademarkSWADE' that does not exist
Thing 'edgDLScoutSWADE' - Thing requires thing 'edgWoodsmanSWADE' that does not exist
oridyne is offline   #527 Reply With Quote
CapedCrusader
Senior Member
Volunteer Data File Contributor
 
Join Date: Aug 2009
Posts: 1,456

Old May 1st, 2021, 07:59 PM
Is this on a specific character portfolio? Or when you open Savage Worlds itself?

I looked, and all of those should be present. Look on your Edges list and see if Martial Artist, Trademark Weapon, and Woodsman appear.

_
Currently Running: Savage Seven Worlds (Book 3)
Currently on Pandemic Hold: Savage Grimnoir, Savage PsiWorld, D&D 5E, Savage Wearing the Cape
Setting Files: Deadlands: Reloaded, Flash Gordon, Gaslight, Hellfrost, Interface Zero 2.0, Slipstream, Solomon Kane, Seven Worlds
CapedCrusader is offline   #528 Reply With Quote
CapedCrusader
Senior Member
Volunteer Data File Contributor
 
Join Date: Aug 2009
Posts: 1,456

Old May 1st, 2021, 08:00 PM
Is this on a specific character portfolio? Or when you open Savage Worlds itself?

I looked, and all of those should be present. Look on your Edges list and see if Martial Artist, Trademark Weapon, and Woodsman appear.

_
Currently Running: Savage Seven Worlds (Book 3)
Currently on Pandemic Hold: Savage Grimnoir, Savage PsiWorld, D&D 5E, Savage Wearing the Cape
Setting Files: Deadlands: Reloaded, Flash Gordon, Gaslight, Hellfrost, Interface Zero 2.0, Slipstream, Solomon Kane, Seven Worlds
CapedCrusader is offline   #529 Reply With Quote
oridyne
Junior Member
 
Join Date: Dec 2007
Posts: 10

Old May 2nd, 2021, 06:03 PM
Quote:
Originally Posted by CapedCrusader View Post
Is this on a specific character portfolio? Or when you open Savage Worlds itself?

I looked, and all of those should be present. Look on your Edges list and see if Martial Artist, Trademark Weapon, and Woodsman appear.
It was when opening Savage Worlds itself and only since updating. I did notice, after posting, that the core for Savage Worlds was now the Adventure Edition rather than the Deluxe.

Can't remember if I had noticed the upgrade module to purchase previously or if I had ignored it as I had not gotten the physical RPG books for that edition so assumed I wouldn't need it.

Anyway, now Adventure Edition seems to be the core SW system (though the product page says Deluxe, the purchase options just show Adventure Edition) I have purchased the "Upgrade to Adventure Edition" module.

As soon as I Reactivated the licence, after the purchase, the SW game system loads without any errors.

Thanks for getting back to me so quickly and apologies for any confusion caused.
oridyne is offline   #530 Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -8. The time now is 03:09 PM.


Powered by vBulletin® - Copyright ©2000 - 2021, vBulletin Solutions, Inc.
wolflair.com copyright ©1998-2016 Lone Wolf Development, Inc. View our Privacy Policy here.