Lone Wolf Development Forums  

Go Back   Lone Wolf Development Forums > Hero Lab Forums > HL - Pathfinder Roleplaying Game

Notices

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Thorn
Junior Member
 
Join Date: Mar 2007
Posts: 5

Old October 14th, 2012, 09:18 AM
Ok, I've been using the same script for ever and now its doing odd things with one of the items (a wondrous item) I use it in...

Instead of adding 2 to the skills in question, its subtracting two and I've no clue why. As I said, its always worked normally before, so maybe something has changed and I don't know it or something...

Any ideas anyone?

The script is...

hero.child[skKnowNat].field[Bonus].value += 2
hero.child[skRide].field[Bonus].value += 2
hero.child[skHandleAn].field[Bonus].value += 2

I've also tried it as requiring equipping (though it makes no difference) as...

if (field[gIsEquip].value <> 0) then
hero.child[skKnowNat].field[Bonus].value += 2
hero.child[skRide].field[Bonus].value += 2
hero.child[skHandleAn].field[Bonus].value += 2
endif

thanx.
Thorn is offline   #1 Reply With Quote
ShadowChemosh
Senior Member
Volunteer Data File Contributor
 
Join Date: Jan 2010
Location: Chicago, IL (USA)
Posts: 10,727

Old October 14th, 2012, 10:21 AM
Nothing has changed to not make the above logic NOT work. Just tried them on a blank character and it works fine.

What timing are you using?

Do see this behavior on a new blank character or on a specific test .por your using?

Hero Lab Resources:
Pathfinder - d20pfsrd and Pathfinder Pack Setup
3.5 D&D (d20) - Community Server Setup
5E D&D - Community Server Setup
Hero Lab Help - Hero Lab FAQ, Editor Tutorials and Videos, Editor & Scripting Resources.
Created by the community for the community
- Realm Works kickstarter backer (Alpha Wolf) and Beta tester.
- d20 HL package volunteer editor.

Last edited by ShadowChemosh; October 14th, 2012 at 11:01 AM.
ShadowChemosh is offline   #2 Reply With Quote
Thorn
Junior Member
 
Join Date: Mar 2007
Posts: 5

Old October 15th, 2012, 09:01 AM
It worked with blank but not with full char.

I totally forgot about Timing cause it hadn't seem to make a difference to this one before... but setting it later does seem to fix it. (Don't know why it makes a diff from blank to por, but it did.

Thanks.
Thorn is offline   #3 Reply With Quote
Aaron
Senior Member
Lone Wolf Staff
 
Join Date: Oct 2011
Posts: 6,791

Old October 15th, 2012, 01:00 PM
What is it on (a magic item, an alternate racial trait, or something else)?

What Phase and priority were you running the script from that it wasn't working? I'd love to get this investigated, but I need a bit more information.
Aaron is offline   #4 Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -8. The time now is 06:16 PM.


Powered by vBulletin® - Copyright ©2000 - 2020, vBulletin Solutions, Inc.
wolflair.com copyright ©1998-2016 Lone Wolf Development, Inc. View our Privacy Policy here.