Lone Wolf Development Forums  

Go Back   Lone Wolf Development Forums > Hero Lab Forums > HL - d20 System

Notices

Reply
 
Thread Tools Display Modes
ShadowChemosh
Senior Member
Volunteer Data File Contributor
 
Join Date: Jan 2010
Location: Chicago, IL (USA)
Posts: 10,700

Old May 26th, 2013, 08:17 AM
Hosting Servers Have Changed!
Please note we have moved the d20 community package location to a new set of servers. This should better provide for future growth and puts all the packages for d20 and Pathfinder into the same location. So you will need to change the URL you have to
Code:
http://www.shadowsoftware.net/herolab/d20/updates.xml
from
Code:
http://www.cheeseweasel.net/herolab/updates.xml
If you need help doing this please see THIS pdf document.

Sorry for the inconveniences this causes to everyone. Please let everyone in your gaming group also know about this if you can. It is a one time change and once the URL above is changed you will get the new updates without issues.

The current servers will most likely continue to work for several more days but after that they will be gone and you may start getting error messages on load. So be sure to change the URL today.

Thanks
d20 Community Staff

Hero Lab Resources:
Pathfinder - d20pfsrd and Pathfinder Pack Setup
3.5 D&D (d20) - Community Server Setup
5E D&D - Community Server Setup
Hero Lab Help - Hero Lab FAQ, Editor Tutorials and Videos, Editor & Scripting Resources.
Created by the community for the community
- Realm Works kickstarter backer (Alpha Wolf) and Beta tester.
- d20 HL package volunteer editor.
ShadowChemosh is online now   #1 Reply With Quote
ShadowChemosh
Senior Member
Volunteer Data File Contributor
 
Join Date: Jan 2010
Location: Chicago, IL (USA)
Posts: 10,700

Old May 27th, 2013, 11:17 PM
If you wish to get v1.9 update you must change over to the new server.

Hero Lab Resources:
Pathfinder - d20pfsrd and Pathfinder Pack Setup
3.5 D&D (d20) - Community Server Setup
5E D&D - Community Server Setup
Hero Lab Help - Hero Lab FAQ, Editor Tutorials and Videos, Editor & Scripting Resources.
Created by the community for the community
- Realm Works kickstarter backer (Alpha Wolf) and Beta tester.
- d20 HL package volunteer editor.
ShadowChemosh is online now   #2 Reply With Quote
ShadowChemosh
Senior Member
Volunteer Data File Contributor
 
Join Date: Jan 2010
Location: Chicago, IL (USA)
Posts: 10,700

Old June 27th, 2013, 09:50 AM
Just bumping this back up to the top. If people can let their gaming groups know it would be appreciated.

Thanks.

Hero Lab Resources:
Pathfinder - d20pfsrd and Pathfinder Pack Setup
3.5 D&D (d20) - Community Server Setup
5E D&D - Community Server Setup
Hero Lab Help - Hero Lab FAQ, Editor Tutorials and Videos, Editor & Scripting Resources.
Created by the community for the community
- Realm Works kickstarter backer (Alpha Wolf) and Beta tester.
- d20 HL package volunteer editor.
ShadowChemosh is online now   #3 Reply With Quote
Sendric
Senior Member
 
Join Date: Jul 2010
Posts: 2,744

Old October 24th, 2013, 10:47 AM
Bump.
Sendric is offline   #4 Reply With Quote
TobyFox2002
Senior Member
 
Join Date: Nov 2013
Location: Andover, Ma
Posts: 588
Send a message via Skype™ to TobyFox2002

Old November 25th, 2013, 02:48 PM
Hello, I'm a new user to Hero Labs, and already it has saved me hours, I have just found and imported the most recent (I think Lawful_G d20). And I go to access the material from inside Hero Labs and nothing happens.
I think I know whats happening but I dont understand why.
When at the "Configure Your Hero Window" the pdf document giving instructions says I should see a "Large number of new hero settings" but I do not. No additional sources are displayed.
(http://www.cheeseweasel.net/herolab/...RL%20Setup.pdf) is the pic, see step 11.
Now if I go into the editor and set the source for one of the feats to ALL I can see that feat just fine..

What am I doing wrong, why cant I see additional hero settings?
TobyFox2002 is offline   #5 Reply With Quote
Sendric
Senior Member
 
Join Date: Jul 2010
Posts: 2,744

Old November 26th, 2013, 09:06 AM
Hi TobyFox2002,

Welcome to Hero Lab. I'll see if I can help. If you are not seeing the additional options in the configure window, then my guess is the community set didn't download properly. One thing to check is step 4 of the document you linked to above. Make sure at this step you are using the new server address. You can see this in the very first post of this thread...that post also links a newer .pdf file. If this is set incorrectly, fixing that should resolve your problem. Let me know if it doesn't.
Sendric is offline   #6 Reply With Quote
ShadowChemosh
Senior Member
Volunteer Data File Contributor
 
Join Date: Jan 2010
Location: Chicago, IL (USA)
Posts: 10,700

Old November 26th, 2013, 11:36 AM
Quote:
Originally Posted by TobyFox2002 View Post
One thing is that the PDF your looking at is the old one. Anything that references Cheeseweasel.net is the wrong URL to use.

Please use "THIS" document for instructions and make sure all the URL's your typing in/copying are from "ShadowSoftware.net".

Hero Lab Resources:
Pathfinder - d20pfsrd and Pathfinder Pack Setup
3.5 D&D (d20) - Community Server Setup
5E D&D - Community Server Setup
Hero Lab Help - Hero Lab FAQ, Editor Tutorials and Videos, Editor & Scripting Resources.
Created by the community for the community
- Realm Works kickstarter backer (Alpha Wolf) and Beta tester.
- d20 HL package volunteer editor.
ShadowChemosh is online now   #7 Reply With Quote
knight2142
Junior Member
 
Join Date: Aug 2011
Posts: 25

Old December 6th, 2013, 02:36 PM
Hey all,

I seem to be having trouble getting the ipad app to recognize there are data files to download from the site. I put in the url (3 times with countless double checks in case i was silly) and while no errors pop up, it doesn't show me the data file to download.
knight2142 is offline   #8 Reply With Quote
Mathias
Senior Member
Lone Wolf Staff
 
Join Date: May 2005
Posts: 12,607

Old December 6th, 2013, 05:30 PM
Quote:
Originally Posted by knight2142 View Post
Hey all,

I seem to be having trouble getting the ipad app to recognize there are data files to download from the site. I put in the url (3 times with countless double checks in case i was silly) and while no errors pop up, it doesn't show me the data file to download.
The only game system currently available for the iPad app is Pathfinder, and you've posted this in a forum dedicated to Hero Lab's d20 system. Are you sure there are Pathfinder files available in that url?
Mathias is offline   #9 Reply With Quote
knight2142
Junior Member
 
Join Date: Aug 2011
Posts: 25

Old December 6th, 2013, 06:31 PM
Quote:
Originally Posted by Mathias View Post
The only game system currently available for the iPad app is Pathfinder, and you've posted this in a forum dedicated to Hero Lab's d20 system. Are you sure there are Pathfinder files available in that url?
I had questioned that myself, but it seems as through this is the only source for the user content for the pathfinder part of hero lab
knight2142 is offline   #10 Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -8. The time now is 09:02 PM.


Powered by vBulletin® - Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.
wolflair.com copyright ©1998-2016 Lone Wolf Development, Inc. View our Privacy Policy here.