Lone Wolf Development Forums  

Go Back   Lone Wolf Development Forums > Realm Works Forums > Realm Works Discussion


Thread Tools Display Modes
Senior Member
Lone Wolf Staff
Join Date: May 2005
Posts: 7,873

Old December 6th, 2017, 04:12 PM
This turns out to have been a glitch on the server that only affected a small percentage of users. We finally figured it out and got it fixed this afternoon. Anyone who was running into this problem should no longer be experiencing it. Please double-check to confirm. If you DO continue to experience this problem, please open a support ticket, since that will be the faster way for us to become aware of the problem and start investigating what's going wrong.

Thanks! And apologies for the inconvenience!
rob is offline   #11 Reply With Quote
Join Date: Oct 2015
Location: Raleigh, NC
Posts: 89

Old December 7th, 2017, 09:41 AM
Thanks Rob. I can confirm my Sync is working again.
joepacelli is offline   #12 Reply With Quote
Junior Member
Join Date: Jan 2018
Posts: 5

Old January 11th, 2018, 08:36 AM
I am also experiencing this issue. I submitted a ticket a few weeks ago and haven’t heard anything. Is there an estimate as to when this will be fixed for everyone? My players are looking forward to being able to use this program in our games, but we are have difficulties with a manual solution. I appreciate all your hard
Nyteraven is offline   #13 Reply With Quote

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

All times are GMT -8. The time now is 12:18 PM.

Powered by vBulletin® - Copyright ©2000 - 2018, vBulletin Solutions, Inc.
wolflair.com copyright ©1998-2016 Lone Wolf Development, Inc. View our Privacy Policy here.