Lone Wolf Development Forums  

Go Back   Lone Wolf Development Forums > Army Builder Data Files > Warhammer Fantasy 8th Ed.

Notices

Reply
 
Thread Tools Display Modes
EdSteiner
Senior Member
 
Join Date: Jan 2011
Location: USA
Posts: 729

Old February 26th, 2014, 07:54 AM
Due to the Dwarfs book being released mid-month and our 1 month embargo on datasets. With very few bug fixes and stuff, the March release will be heldover until mid-month when the Dwarfs dataset release.

Thank you all in advance your attention to this notice.

EdSteiner is offline   #1 Reply With Quote
Eokai
Junior Member
 
Join Date: Nov 2012
Posts: 5

Old February 28th, 2014, 09:19 PM
Can't wait!
Eokai is offline   #2 Reply With Quote
EdSteiner
Senior Member
 
Join Date: Jan 2011
Location: USA
Posts: 729

Old March 13th, 2014, 06:26 PM
Release Notes: Be sure to print or remember your roster builds as many saved rosters will not work. You can of course re-create them, unless they were illegal builds and I finally caught them with rules validations.

• Dwarfs (Initial Release)
• Bug Fixes (Typos, other small stuff)

Please if you find a bug or text error please try and cite the error and provide a book page reference or in the case of FAQ errata, cite the army FAQ and so forth.

If you find a programming error, IE (Something does not work) give an example on how to recreate the glitch.

You can use either the auto-update feature or DL manually from http://dl.dropbox.com/s/ywj2yvdwnj53a9f/WF8_2.72.ab
EdSteiner is offline   #3 Reply With Quote
JT19
Junior Member
 
Join Date: Mar 2014
Posts: 1

Old March 13th, 2014, 07:41 PM
First off... thank you for the Dwarf update!

I noticed two things right away when putting together my first army list:

1) Thanes should now have Leadership 10 instead of LD 9
2) The Rune of Stoicism (grants Stubborn) is missing from the banner runes

Thanks!
JT19 is offline   #4 Reply With Quote
Eokai
Junior Member
 
Join Date: Nov 2012
Posts: 5

Old March 13th, 2014, 09:27 PM
Looks great! Thanks!
Eokai is offline   #5 Reply With Quote
nma tsua chogi
Junior Member
 
Join Date: Feb 2014
Posts: 3

Old March 14th, 2014, 12:23 AM
Talisman rune "Rune of Warding" shows correct values in the gray on the right, but when adding the runes the costs are incorrect (I guess I can't post the actual values).

Last edited by nma tsua chogi; March 14th, 2014 at 12:27 AM.
nma tsua chogi is offline   #6 Reply With Quote
EdSteiner
Senior Member
 
Join Date: Jan 2011
Location: USA
Posts: 729

Old March 14th, 2014, 04:35 AM
DL and import file again. They are in there I just check they just had my beta tag which ignored them still ticked. Fixed without version update.
EdSteiner is offline   #7 Reply With Quote
Ullr
Junior Member
 
Join Date: Mar 2014
Posts: 6

Old March 14th, 2014, 03:30 PM
Runesmith shields come up as the wrong point value, 1 when they should be 3.
Ullr is offline   #8 Reply With Quote
glimfeather
Junior Member
 
Join Date: Nov 2007
Location: Texas
Posts: 6

Old March 14th, 2014, 08:08 PM
Ed,

Thank You for your hard work on this!

Only had a few minutes to start putting some lists together but I found this:

Runesmith's have T5, not T4.

Hopefully will have some more time on Sunday night to dig in a little deeper.

Again, Thank You!

Regards,

Chris
glimfeather is offline   #9 Reply With Quote
wonderboy
Junior Member
 
Join Date: Mar 2014
Posts: 1

Old March 15th, 2014, 12:26 AM
I cant see runes, how do I add them, I know its an option but I cant find it, other that that this files top notch... thanks all
wonderboy is offline   #10 Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -8. The time now is 01:47 AM.


Powered by vBulletin® - Copyright ©2000 - 2022, vBulletin Solutions, Inc.
wolflair.com copyright ©1998-2016 Lone Wolf Development, Inc. View our Privacy Policy here.