Lone Wolf Development Forums  

Go Back   Lone Wolf Development Forums > Army Builder Forums > Army Builder

Notices

Reply
 
Thread Tools Display Modes
ItsPhil
Junior Member
 
Join Date: Apr 2011
Posts: 2

Old April 1st, 2011, 09:26 AM
Anyone else missing options when using Save Custom Output? If go to Save Custom Output I can only export as xml, I am missing the other options.

Using version 3.3b on a Win7 machine with the newest 40k plugin.

Any help would be great thanks!
+Phil
ItsPhil is offline   #1 Reply With Quote
Colen
Senior Member
Lone Wolf Staff
 
Join Date: Dec 2008
Posts: 4,690

Old April 4th, 2011, 07:31 AM
Have you tried reinstalling Army Builder? If you changed the "data root" directory that Army Builder uses, it won't be able to find the standard custom output types until you reinstall.

Hope this helps!
Colen is offline   #2 Reply With Quote
ItsPhil
Junior Member
 
Join Date: Apr 2011
Posts: 2

Old April 4th, 2011, 10:02 AM
I got it taken care of thanks, it was some weirdness with moving it over from a HD that was on xp to the Win7 one. I essentially had to uninstall, delete the files from both HDs and then reinstall on the win7 one.

Weird but it's fixed now. Thanks!
ItsPhil is offline   #3 Reply With Quote
cibili
Junior Member
 
Join Date: May 2010
Posts: 6

Old April 4th, 2011, 10:09 AM
Hi, I am using Win XP Pro and AB 3.3b.
I cant save as html (with tables, stats such)
What should I do?
cibili is offline   #4 Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -8. The time now is 04:49 AM.


Powered by vBulletin® - Copyright ©2000 - 2022, vBulletin Solutions, Inc.
wolflair.com copyright ©1998-2016 Lone Wolf Development, Inc. View our Privacy Policy here.