Lone Wolf Development Forums  

Go Back   Lone Wolf Development Forums > Hero Lab Forums > HL - Pathfinder Roleplaying Game

Notices

Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
chaosorbit
Junior Member
 
Join Date: Sep 2015
Posts: 1

Old September 3rd, 2015, 04:07 PM
Quote:
Originally Posted by Aaron View Post

Enhancements & Changes
[*]Errata from the third printing of Ultimate Combat has been added.
Not sure if this is the right place to post this, but based on reading the Paizo forums, the Master of Many Styles fixes are not capture correctly. The bonus feats only allow choosing of Style Feats, not feats later in there feat trees apparently.
chaosorbit is offline   #11
Erevis
Junior Member
 
Join Date: Nov 2013
Location: Cosenza, Italy
Posts: 3

Old September 4th, 2015, 01:22 AM
Quote:
Originally Posted by Togainu View Post
Erevis I know that certain packages can alter the selection of things for example the "summoned creature" option under "classes to show". I know that this update hasn't caused this issue for me and some other people I know that use hero lab.

Other then things like that I wouldn't know what to point to and you might want to contact their support.

PS. Do you see the classes when you open an existing portfolio? If so the initial idea I posted here seems even more likely
Even if I open an existing portfolio character, It can't show for a list of errors from Occult Adventures. I have Demo version of PF, because I can't purchase programs licenses. Anyway, any existing portfolio character is unavailable, so It means There's anyway doesn't going on...
Erevis is offline   #12
AndrewD2
Senior Member
 
Join Date: Mar 2007
Location: Muskegon, MI
Posts: 2,975

Old September 4th, 2015, 02:21 AM
Wait if you're falling into demo mode that usually means you're getting an error upon loading the system. If that's true you can right click the error and copy it and paste it here.
AndrewD2 is offline   #13
John Constantius
Junior Member
 
Join Date: Sep 2015
Posts: 1

Old September 4th, 2015, 03:56 AM
I downloaded the HL Pathfinder for iPad update v12.1 last night and now can't access any portfolios. Have done a bug report and sent e-mail to support but thought I'd post here in case anyone else is experiencing the same problem.

Love HL and couldn't imagine playing Pathfinder without it given all the feats, mods, etc. that can impact a roll. Unfortunately all my characters are on HL and I haven't done a print-out for some time! Planning to play tonight so really need to access the portfolios or I may be out of luck. Is there any way to delete the last update and reload the previous one? Pretty sure there's nothing in the current update I need.

Full text of error message below:

Errors Encountered

Thing 'rBakuDream' - Bootstrap thing 'fLucidDrea' does not exist
Thing 'rBakuDream' - Bootstrap thing 'spDreaVoy9' does not exist
Thing 'rBakuDream' - Bootstrap thing 'spIncoCha6' does not exist
Thing 'rBakuDream' - Bootstrap thing 'spDreaSca5' does not exist
Thing 'rBakuDream' - Bootstrap thing 'spEtheFis3' does not exist
Thing 'rBakuDream' - Bootstrap thing 'spDreaCou7' does not exist
Thing 'rBoggart' - Bootstrap thing 'spAversio2' does not exist
Thing 'rBoggart' - Bootstrap thing 'spTeleMan3' does not exist
Thing 'rCantor' - Bootstrap thing 'spShadBod5' does not exist
Thing 'rCantor' - Bootstrap thing 'spEgoWhip3' does not exist
Thing 'rCantor' - Bootstrap thing 'spParanoi2' does not exist
Thing 'rCaulThoug' - Bootstrap thing 'spMindwip4' does not exist
Thing 'rCaulThoug' - Bootstrap thing 'spTeleMan3' does not exist
Thing 'rCaulThoug' - Bootstrap thing 'spBursIns1' does not exist
Thing 'rCaulThoug' - Bootstrap thing 'spEmotBlo3' does not exist
Thing 'rCaulThoug' - Bootstrap thing 'spGrOneHo4' does not exist
Thing 'rCaulThoug' - Bootstrap thing 'spMindThr3' does not exist
Thing 'rCaulThoug' - Bootstrap thing 'spMindDoo3' does not exist
Thing 'rCereCyst' - Bootstrap thing 'spMindThr3' does not exist
Thing 'rCereCyst' - Bootstrap thing 'spSynaPul3' does not exist
Thing 'rCereCyst' - Bootstrap thing 'spMindThr2' does not exist
Thing 'rCereCyst' - Bootstrap thing 'spSynesth3' does not exist
Thing 'rCereCyst' - Bootstrap thing 'spTelePro0' does not exist
Thing 'rDarkEmpat' - Bootstrap thing 'spMindThr1' does not exist
Thing 'rDarkEmpat' - Bootstrap thing 'spParanoi1' does not exist
Thing 'rDarkEmpat' - Bootstrap thing 'spThouEch1' does not exist
Thing 'rDarkEmpat' - Bootstrap thing 'fEmpath' does not exist
Thing 'rDerroMagi' - Bootstrap thing 'spBabble2' does not exist
Thing 'rDerroMagi' - Bootstrap thing 'spGrSynPu4' does not exist
Thing 'rDerroMagi' - Bootstrap thing 'spMindPro4' does not exist
Thing 'rDerroMagi' - Bootstrap thing 'spMindwip4' does not exist
Thing 'rDerroMagi' - Bootstrap thing 'spParanoi1' does not exist
Thing 'rDerroMagi' - Bootstrap thing 'spPlacEff2' does not exist
Thing 'rDerroMagi' - Bootstrap thing 'spSynaOve4' does not exist
Thing 'rDerroMagi' - Bootstrap thing 'spSynaScr3' does not exist
Thing 'rDerroMagi' - Bootstrap thing 'spSynesth3' does not exist
Thing 'rDerroMagi' - Bootstrap thing 'spIdInsi3' does not exist
Thing 'rDreamHag' - Bootstrap thing 'spDreaCou5' does not exist
Thing 'rDreamHag' - Bootstrap thing 'spDreaSca5' does not exist
Thing 'rDreamHag' - Bootstrap thing 'spDreaTra6' does not exist
Thing 'rDuergarTy' - Bootstrap thing 'spMindThr1' does not exist
Thing 'rEgophage' - Bootstrap thing 'spAntiTho2' does not exist
Thing 'rEgophage' - Bootstrap thing 'spEgoWhip6' does not exist
Thing 'rEgophage' - Bootstrap thing 'spIdInsi4' does not exist
Thing 'rEgophage' - Bootstrap thing 'spAnalAur2' does not exist
Thing 'rEnliConte' - Bootstrap thing 'spThouShi2' does not exist
Thing 'rEnliConte' - Bootstrap thing 'spThought4' does not exist
Thing 'rEnliConte' - Bootstrap thing 'spHyperco2' does not exist
Thing 'rEnliConte' - Bootstrap thing 'spInstPsy2' does not exist
Thing 'rEnliConte' - Bootstrap thing 'spMindThr2' does not exist

Any thoughts/help/suggestions much appreciated!
John Constantius is offline   #14
Jamz
Senior Member
 
Join Date: Aug 2005
Location: Chicagoland
Posts: 397

Old September 4th, 2015, 10:03 AM
Quote:
Originally Posted by Colen View Post
You should be able to do this by putting an image named "cover.bmp" in the root directory of your encounter library - any such image will be used as the cover image.
Thanks!

-Jamz

RPTools.net | MapTool Discord Invite

Download Latest MapTool Release | Download Latest TokenTool Release
Jamz is offline   #15
ShadowChemosh
Senior Member
Volunteer Data File Contributor
 
Join Date: Jan 2010
Location: Chicago, IL (USA)
Posts: 10,730

Old September 4th, 2015, 10:43 AM
Quote:
Originally Posted by John Constantius View Post
I downloaded the HL Pathfinder for iPad update v12.1 last night and now can't access any portfolios. Have done a bug report and sent e-mail to support but thought I'd post here in case anyone else is experiencing the same problem.

Love HL and couldn't imagine playing Pathfinder without it given all the feats, mods, etc. that can impact a roll. Unfortunately all my characters are on HL and I haven't done a print-out for some time! Planning to play tonight so really need to access the portfolios or I may be out of luck. Is there any way to delete the last update and reload the previous one? Pretty sure there's nothing in the current update I need.

Full text of error message below:

Any thoughts/help/suggestions much appreciated!
Be sure to put in a Ticket for this issue. But "hope" I am not speaking out of turn but my group hit this same issue and I thought a new Update was coming out for the iPad to fix this. But to be sure you should REALLY put in a Bug Report.

Speaking of which 12.2 was just put out today at 9/4 for the iPad. So download the latest Pathfinder package again and see if your fixed.

Hero Lab Resources:
Pathfinder - d20pfsrd and Pathfinder Pack Setup
3.5 D&D (d20) - Community Server Setup
5E D&D - Community Server Setup
Hero Lab Help - Hero Lab FAQ, Editor Tutorials and Videos, Editor & Scripting Resources.
Created by the community for the community
- Realm Works kickstarter backer (Alpha Wolf) and Beta tester.
- d20 HL package volunteer editor.
ShadowChemosh is offline   #16
Jamz
Senior Member
 
Join Date: Aug 2005
Location: Chicagoland
Posts: 397

Old September 4th, 2015, 11:55 AM
Quote:
Originally Posted by Colen View Post
You should be able to do this by putting an image named "cover.bmp" in the root directory of your encounter library - any such image will be used as the cover image.
Ok, took me a few tries. FYI for others...

Originally it was showing blank (no image) for me but the hot spot to click was there. It may have been a size/dimension issue.

So I took the encounter_cover_placeholder.bmp from the .\Hero Lab\product\texture24 folder and placed my image over that so I had the same size, saved it as a 24bit bmp, and BAM! Sweetness.

FYI: The default image is 192x250. Not sure if you can go larger (but I know 540x698 was not showing).

-Jamz

RPTools.net | MapTool Discord Invite

Download Latest MapTool Release | Download Latest TokenTool Release
Jamz is offline   #17
FlySaab
Junior Member
 
Join Date: Jul 2015
Posts: 4

Old September 9th, 2015, 10:08 PM
12.2 does fix the iPad portfolio loading issue.
FlySaab is offline   #18
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -8. The time now is 02:57 AM.


Powered by vBulletin® - Copyright ©2000 - 2022, vBulletin Solutions, Inc.
wolflair.com copyright ©1998-2016 Lone Wolf Development, Inc. View our Privacy Policy here.