Lone Wolf Development Forums  

Go Back   Lone Wolf Development Forums > Hero Lab Forums > HL - Savage Worlds

Notices

Reply
 
Thread Tools Display Modes
techogre
Junior Member
 
Join Date: Mar 2007
Posts: 10

Old January 20th, 2021, 04:52 PM
I recently purchased the SWADE data pack upgrade. I had the Savage Worlds Explorers edition data and it works fine. After the upgrade the SWADE option is still greyed out.

Does anyone have any suggestions?

Thanks!

--Daniel G


EDIT: SOLVED. I had to reactivate my licence.
techogre is offline   #1 Reply With Quote
jbearwillis
Senior Member
 
Join Date: Dec 2009
Location: Independence, Mo
Posts: 756

Old January 20th, 2021, 05:49 PM
Off the wall question, did you reactivate your license... you will need to do that to get it to show up... Ninja'd LOL
jbearwillis is offline   #2 Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -8. The time now is 08:55 AM.


Powered by vBulletin® - Copyright ©2000 - 2021, vBulletin Solutions, Inc.
wolflair.com copyright ©1998-2016 Lone Wolf Development, Inc. View our Privacy Policy here.