Lone Wolf Development Forums  

Go Back   Lone Wolf Development Forums > Hero Lab Online Forums > Hero Lab Online Discussion

Notices

Reply
 
Thread Tools Display Modes
dacoobob
Senior Member
 
Join Date: Sep 2018
Posts: 299

Old August 2nd, 2021, 08:47 AM
i'm still seeing the issue, on every character in my campaign.
dacoobob is offline   #11 Reply With Quote
charlieluce
Senior Member
 
Join Date: Jul 2008
Posts: 1,285

Old August 2nd, 2021, 09:52 AM
At this point with HLO I've just adopted the motto "If it's Blue, it's Bogus".

Currently Running: Pathfinder Second Edition
Currently Playing: D&D 5e

Former Games: Pathfinder First Edition, D&D 4e, Mutants & Masterminds (2E & 3E), Savage Worlds
charlieluce is offline   #12 Reply With Quote
Tohmaturge
Member
 
Join Date: Aug 2020
Location: Canada
Posts: 30

Old August 3rd, 2021, 06:25 AM
I used the contextual option that appears for each character in the "Players & PCs" section. Seemed to work as the "campaign option mismatch" flag has disappeared
Tohmaturge is offline   #13 Reply With Quote
dacoobob
Senior Member
 
Join Date: Sep 2018
Posts: 299

Old August 4th, 2021, 12:01 PM
Quote:
Originally Posted by Tohmaturge View Post
I used the contextual option that appears for each character in the "Players & PCs" section. Seemed to work as the "campaign option mismatch" flag has disappeared
do you mean the "Use Campaign Options" button, in the "three dots" menu on each character? for me that does not work... or rather, it appears to work for about 3 seconds, then the blue "Options Mismatch" message simply reappears.
dacoobob is offline   #14 Reply With Quote
Tohmaturge
Member
 
Join Date: Aug 2020
Location: Canada
Posts: 30

Old August 6th, 2021, 04:54 AM
Yep that's what I meant. Used it a couple of days ago while building a new PC and the "campaign option mismatch" did not reappear
Tohmaturge is offline   #15 Reply With Quote
Jip
Junior Member
 
Join Date: Jul 2013
Posts: 1

Old October 1st, 2021, 01:25 PM
I just paid for this online license and we're having the same problem. I don't suppose it ever got permanently fixed?
Jip is offline   #16 Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -8. The time now is 03:00 PM.


Powered by vBulletin® - Copyright ©2000 - 2021, vBulletin Solutions, Inc.
wolflair.com copyright ©1998-2016 Lone Wolf Development, Inc. View our Privacy Policy here.