Lone Wolf Development Forums  

Go Back   Lone Wolf Development Forums > Army Builder Forums > Army Builder

Notices

Reply
 
Thread Tools Display Modes
gmerrick
Junior Member
 
Join Date: Mar 2011
Posts: 21

Old March 27th, 2011, 03:49 PM
Perhaps this exists already, but in my playing with Army Builder I have not tumbled across it.

I play Warhammer 40K with a Tau Army. I have around 5000-6000 points of equipment depending on how they are configured.

What would be nice to have is to be able to have in the roster are pre-configured builds of existing models that I can choose against for making an army. This would allow me to see at a glance that I already have x number of crisis suits with a certain build that I can drop into a "new" army build.
gmerrick is offline   #1 Reply With Quote
Mr_Rose
Senior Member
 
Join Date: Apr 2008
Posts: 278

Old March 28th, 2011, 12:16 AM
You can sort of already do this by saving individual squads/units from your rosters, but some of us feel that this option could be better integrated with the interface.
Mr_Rose is offline   #2 Reply With Quote
gmerrick
Junior Member
 
Join Date: Mar 2011
Posts: 21

Old March 29th, 2011, 04:17 AM
I thought so. I mentioned this to a couple of my friends who use Army Builder or 40k and they thought it would be a great addition to the codebase.
gmerrick is offline   #3 Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -8. The time now is 04:24 AM.


Powered by vBulletin® - Copyright ©2000 - 2021, vBulletin Solutions, Inc.
wolflair.com copyright ©1998-2016 Lone Wolf Development, Inc. View our Privacy Policy here.