Lone Wolf Development Forums  

Go Back   Lone Wolf Development Forums > Hero Lab Forums > HL - Pathfinder Roleplaying Game

Notices

 
 
Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
Dakonofrath
Junior Member
 
Join Date: Jun 2016
Posts: 22

Old April 17th, 2020, 11:40 AM
Hello,

So I recently made a bunch of custom data files using the editor and then I exported it making a .hl file.
I have uploaded the .hl file to an online domain so I can download it. The HL file can be found here:

http://www.slingsandarrowscreative.com/FNO/falloutNO.hl

I also went to the 5e community pack forum and copied their text for the .xml file that they use for updates on their community pack and made changes to it to suite my URL and file.

The 5e community url I copied is here: http://www.shadowsoftware.net/herolab/5e/updates.xml

The .xml file I created from it is here:
http://www.slingsandarrowscreative.c.../FalloutNO.xml

I'm not good at any of the web work or linking sites or coding or anything that is needed to properly do this, so I know I've done it wrong. After posting the URL I opened Hero Lab on my iPad and added the .xml link to my Update Sources and got an error. The error just showed the code of the xml and didn't tell me what line the error occurred in.

Can anyone else me sort this out? I'm sure I've put a semi colon in the wrong spot or something.
Dakonofrath is offline   #1 Reply With Quote
 

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -8. The time now is 06:33 AM.


Powered by vBulletin® - Copyright ©2000 - 2021, vBulletin Solutions, Inc.
wolflair.com copyright ©1998-2016 Lone Wolf Development, Inc. View our Privacy Policy here.