Lone Wolf Development Forums  

Go Back   Lone Wolf Development Forums > Hero Lab Forums > HL - Pathfinder Roleplaying Game

Notices

Reply
 
Thread Tools Display Modes
v2nguard
Junior Member
 
Join Date: Dec 2020
Posts: 3

Old May 7th, 2021, 01:21 PM
Hello,

I'm trying to create a race for an animal companion/familiar, but I'm running into an issue. Whenever I try and test/compile, I get a long list of errors for things that I don't have turned on.

https://gyazo.com/3ec31131fed8a81ad1635ea1a70793f6

For example, some of the errors are related to 'gore', 'rake', and 'hooves' when I haven't put anything of the sort on the familiar.

I'm using 16 tags total:
HasType, NoTypeImm, RaceType, IsRace, Race, [Several Languages], RaceSize, Compls, Helper, Hero, AlgnReq, and AlignMaster

It seems like the test is trying to run against things I haven't put down, but I'm not sure. This is my first time making a custom thing at all. Any help?
v2nguard is offline   #1 Reply With Quote
Dami
Senior Member
 
Join Date: Mar 2013
Location: Melbourne, Australia
Posts: 836

Old May 7th, 2021, 03:51 PM
I think that's the known error where the HL editor can't cope, not anything you did. You'll have to save and restart HL.

Current RPG's: Pathfinder (GM), Pathfinder (Player), Gamma World (GM, Pathfinder homebrew).
HeroLab: 3.5 & Pathfinder. HL User Files for PF: Greyhawk Setting, Gamma World (WIP).

DM and player of D&D since 1980.
Dami is offline   #2 Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -8. The time now is 04:38 PM.


Powered by vBulletin® - Copyright ©2000 - 2021, vBulletin Solutions, Inc.
wolflair.com copyright ©1998-2016 Lone Wolf Development, Inc. View our Privacy Policy here.