Lone Wolf Development Forums  

Go Back   Lone Wolf Development Forums > Hero Lab Forums > HL - d20 System

Notices

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Aelar
Junior Member
 
Join Date: Sep 2018
Posts: 1

Old September 7th, 2018, 01:37 PM
I can find the Lawful_G patch in the latest updates page after I add the source. I don't receive any error messages and Hero Lab says that it will update after I restart it. After I restart Hero Lab the patch is not on the latest updates page, but the url is still in the choose update source page.
Aelar is offline   #861 Reply With Quote
Dami
Senior Member
 
Join Date: Mar 2013
Location: Melbourne, Australia
Posts: 386

Old September 11th, 2018, 12:12 AM
Quote:
Originally Posted by Aelar View Post
I can find the Lawful_G patch in the latest updates page after I add the source. I don't receive any error messages and Hero Lab says that it will update after I restart it. After I restart Hero Lab the patch is not on the latest updates page, but the url is still in the choose update source page.
Have you got the right update source? You should be downloading "d20 Community Set" (last one was v1.2, Apr 2018), not Lawful_G.

Current RPG's: D&D 3.5 (GM), Pathfinder (Player), Gamma World (GM).
HeroLab: 3.5 & Pathfinder. HL User Files for PF: Greyhawk Setting, Gamma World (WIP).

DM and player of D&D since 1980.
Dami is online now   #862 Reply With Quote
Sendric
Senior Member
 
Join Date: Jul 2010
Posts: 2,592

Old September 11th, 2018, 03:24 AM
Quote:
Originally Posted by Dami View Post
Have you got the right update source? You should be downloading "d20 Community Set" (last one was v1.2, Apr 2018), not Lawful_G.
The correct source is found in the first post of this thread.

Also, HL shouldn't need to reboot after downloading and installing a third party source. Is it possible you received an HL update, and mistakenly thought you had downloaded the community set?
Sendric is offline   #863 Reply With Quote
Ashvar
Junior Member
 
Join Date: Sep 2018
Location: Marburg, Germany
Posts: 2

Old September 27th, 2018, 03:45 AM
Hello,

are there any plans to add the platinum knight class from page 133. in the Draconomicon?
Ive tried it myself, but well......aint that easy without any experience.
Ashvar is offline   #864 Reply With Quote
Sendric
Senior Member
 
Join Date: Jul 2010
Posts: 2,592

Old September 27th, 2018, 06:24 AM
Quote:
Originally Posted by Ashvar View Post
Hello,

are there any plans to add the platinum knight class from page 133. in the Draconomicon?
Ive tried it myself, but well......aint that easy without any experience.
The plan is to add everything eventually. I'll add this to the list of requests.
Sendric is offline   #865 Reply With Quote
Ashvar
Junior Member
 
Join Date: Sep 2018
Location: Marburg, Germany
Posts: 2

Old September 27th, 2018, 01:25 PM
Thanks in advance.
Ashvar is offline   #866 Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -8. The time now is 12:25 AM.


Powered by vBulletin® - Copyright ©2000 - 2018, vBulletin Solutions, Inc.
wolflair.com copyright 1998-2016 Lone Wolf Development, Inc. View our Privacy Policy here.