Lone Wolf Development Forums  

Go Back   Lone Wolf Development Forums > Hero Lab Forums > Hero Lab Discussion

Notices

Reply
 
Thread Tools Display Modes
WeAreNotTwoGoblinsInACloa
Junior Member
 
Join Date: Mar 2019
Posts: 5

Old January 10th, 2021, 11:55 AM
I logged in to talk about Hero Lab Online and realized that this forum site (unlike the other Lone Wolf sites) has no SSL/TLS cert. That means (among other things) that the user name and password submitted to the site are plain text across the Internet. This forum is very insecure as a result.
WeAreNotTwoGoblinsInACloa is offline   #1 Reply With Quote
Toblakai
Senior Member
 
Join Date: Mar 2016
Posts: 446

Old January 11th, 2021, 05:25 PM
Quote:
Originally Posted by WeAreNotTwoGoblinsInACloa View Post
I logged in to talk about Hero Lab Online and realized that this forum site (unlike the other Lone Wolf sites) has no SSL/TLS cert. That means (among other things) that the user name and password submitted to the site are plain text across the Internet. This forum is very insecure as a result.
Try going to https://forums.wolflair.com/showthread.php?t=65309 there is a cert. They should be redirecting http requests to https though.
Toblakai is offline   #2 Reply With Quote
Azhrei
Senior Member
 
Join Date: Sep 2015
Posts: 389

Old January 12th, 2021, 12:25 PM
Quote:
Originally Posted by WeAreNotTwoGoblinsInACloa View Post
This forum is very insecure as a result.
No, the site might be "unsecure", but "insecure" is an emotional state, and I doubt the forum qualifies for that.

(Of course, word usage changes and "insecure" is no longer limited just to emotional state anymore. I find this sad, because it's just a good joke. )
Azhrei is offline   #3 Reply With Quote
Parody
Senior Member
 
Join Date: Jan 2013
Location: Rochester, MN
Posts: 1,405

Old January 12th, 2021, 07:55 PM
I could have missed something, but it looks like the problem is that the Lone Wolf Development logo in the upper-left corner is always served as http. That's why you get the mixed content warning.

If you're on https://forums.wolflair.com/ then your connection is secure. It's just that one file that makes your browser complain that not everything is being served securely.

There's also a couple of outgoing links that are http, but they go to the main website. They probably should be https too since the site supports it.


Last edited by Parody; January 12th, 2021 at 07:58 PM.
Parody is offline   #4 Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -8. The time now is 05:33 PM.


Powered by vBulletin® - Copyright ©2000 - 2021, vBulletin Solutions, Inc.
wolflair.com copyright ©1998-2016 Lone Wolf Development, Inc. View our Privacy Policy here.