Lone Wolf Development Forums  

Go Back   Lone Wolf Development Forums > Realm Works Forums > Realm Works Discussion > Realm Works Early Access Discussion

Notices

 
 
Thread Tools Display Modes
GunbunnyFuFu
Member
 
Join Date: Sep 2011
Posts: 78

Old January 18th, 2014, 05:57 PM
Login servers down? Can't get signed to RW (login unavailable).

GB
GunbunnyFuFu is offline   #1
pyremius
Senior Member
 
Join Date: Oct 2005
Posts: 222

Old January 18th, 2014, 06:02 PM
Same here. I submitted a trouble ticket about 6-7 hours ago.
pyremius is offline   #2
GunbunnyFuFu
Member
 
Join Date: Sep 2011
Posts: 78

Old January 18th, 2014, 06:19 PM
Wow. I logged into my RW account about 3p at my Pathfinder game...must have went out shortly after that. I had nothing to do with it, I swear!

Anyway, thanks for the reply Pyremius. Just wanted to make sure it wasn't just me (indicating problems on this end).

GB
GunbunnyFuFu is offline   #3
davidp
Senior Member
Lone Wolf Staff
 
Join Date: Jun 2011
Posts: 1,090

Old January 18th, 2014, 08:10 PM
Are you still having a problem? I am able to login.
davidp is offline   #4
GunbunnyFuFu
Member
 
Join Date: Sep 2011
Posts: 78

Old January 19th, 2014, 06:47 AM
David,

It came back up for me about an hour after I posted last night.

GB
GunbunnyFuFu is offline   #5
pyremius
Senior Member
 
Join Date: Oct 2005
Posts: 222

Old January 19th, 2014, 09:50 AM
It came back up for me, too - I think I posted in another thread.
pyremius is offline   #6
GunbunnyFuFu
Member
 
Join Date: Sep 2011
Posts: 78

Old January 20th, 2014, 09:58 AM
And...down for me again.

GB
GunbunnyFuFu is offline   #7
Nicole
Ex-Staff
Lone Wolf Staff
 
Join Date: Feb 2013
Posts: 95

Old January 20th, 2014, 11:04 AM
This issue should be resolved.
Nicole is offline   #8
Cazaril
Junior Member
 
Join Date: Dec 2013
Posts: 1

Old January 25th, 2014, 08:27 AM
I'm hoping that Lone Wolf is updating the servers for Realm Works since they seem to be down right now.
Cazaril is offline   #9
QAdlwest72
Junior Member
 
Join Date: Mar 2010
Location: Texas
Posts: 7
Send a message via AIM to QAdlwest72 Send a message via Yahoo to QAdlwest72 Send a message via Skype™ to QAdlwest72

Old January 25th, 2014, 08:50 AM
I am also having this issue after installing .143 build

"... the always-efficient flamethrower, my favorite... "[winks to the Mangalores]
QAdlwest72 is offline   #10
 

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -8. The time now is 06:25 PM.


Powered by vBulletin® - Copyright ©2000 - 2021, vBulletin Solutions, Inc.
wolflair.com copyright ©1998-2016 Lone Wolf Development, Inc. View our Privacy Policy here.