Lone Wolf Development Forums  

Go Back   Lone Wolf Development Forums > Hero Lab Forums > HL - Savage Worlds

Notices

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Gumbytie
Senior Member
 
Join Date: Jun 2010
Location: Florida
Posts: 169

Old May 13th, 2015, 03:33 PM
Not sure what happened. I updated a source file with a new edge (from another setting) and now get these errors:



Error says (in case dropbox image doesn't load):
The data files could not be loaded due to errors. Hero Lab will now attempt to load them in recovery mode. Once loaded, you can access the editor as normal to correct any errors.

The following errors occurred:
Portal 'special' - Bitmap file could not be loaded: c:\program files (x86)\hero lab\product\builtin\special.bmp
Portal 'special' - Bitmap file could not be loaded: c:\program files (x86)\hero lab\product\builtin\special.bmp

Followed by:



The following errors occurred:
Portal 'special' - Bitmap file could not be loaded: c:\program files (x86)\hero lab\product\builtin\special.bmp
Portal 'special' - Bitmap file could not be loaded: c:\program files (x86)\hero lab\product\builtin\special.bmp


The end result is I can open all the other game systems I have purchased except Savage Worlds. I even deleted the Edge I made (as that was the last thing I remember doing) but still no luck.

HELP!! Any ideas? Those bmp files are there, I looked, so not sure what is going on.
Gumbytie is offline   #1 Reply With Quote
zarlor
Senior Member
 
Join Date: Nov 2010
Location: Metairie, LA, USA
Posts: 1,781

Old May 13th, 2015, 05:27 PM
Have you tried removing the user file for that setting entirely? Or even removing all of the extra .user files to see if SW will load up plain jane at least? That might help to eliminate if the problem is a particular data file or not.

Lenny Zimmermann
Metairie, LA, USA

Data files authored (please let me know if you see any issues with any of these if you have/use them):
Official (In the downloader)
50 Fathoms, Deadlands: Hell On Earth, Deadlands: Noir, East Texas University, Necessary Evil (requires Super Powers Companion), Pirates of the Spanish Main, Space 1889 (original file by Erich), Tour of Darkness, Weird War II, Weird Wars: Rome
Coming Eventually
Evernight (LWD has completed their review but I have some fixes to make first... although Pinnacle mentioned this might get an overhaul to SWADE so I may just wait for that first. If you just HAVE to have this now, though, just PM me)
zarlor is offline   #2 Reply With Quote
Gumbytie
Senior Member
 
Join Date: Jun 2010
Location: Florida
Posts: 169

Old May 14th, 2015, 07:13 AM
This ended up as a Help Ticket with Lone Wolf. Problem is solved. Here is the solution if anyone has similar problem. It had to do with accidentally working or running as Admin for one instance and changing permissions on files, etc.

Try the following:

1) In Windows Explorer, go to the "c:\Program Files (x86)\Hero Lab" folder. Delete everything in that folder.
2) Is there a "compatibility files" button in the window toolbar? If so, click it, and delete any files in there too.
3) Download and reinstall Hero Lab from our web site

That took care of the problem.
Gumbytie is offline   #3 Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -8. The time now is 09:57 PM.


Powered by vBulletin® - Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.
wolflair.com copyright ©1998-2016 Lone Wolf Development, Inc. View our Privacy Policy here.