Lone Wolf Development Forums  

Go Back   Lone Wolf Development Forums > Realm Works Forums > Realm Works Feature Requests

Notices

Reply
 
Thread Tools Display Modes
tgrmth
Junior Member
 
Join Date: Mar 2014
Posts: 1

Old March 28th, 2014, 09:05 PM
After a quick search, I see that being able to change the default font size and type was not possible on beta versions.

Is that going to change soon? It's a bit of a pain having to change the font every time I enter a snippet.

This is a minor complaint since the software is waaaaay beyond what even my high expectations were. Good job folks! It was well worth the wait.
tgrmth is offline   #1 Reply With Quote
rob
Senior Member
Lone Wolf Staff
 
Join Date: May 2005
Posts: 8,005

Old March 28th, 2014, 11:43 PM
Configuring the default font is on the todo list, but we haven't implemented it yet. I'm going to move this thread to the Feature Requests forum.

If anyone wants to chime in and second/third/fourth this request, please do so. The number of users who care about this will help us prioritize things.
rob is offline   #2 Reply With Quote
ShadowChemosh
Senior Member
Volunteer Data File Contributor
 
Join Date: Jan 2010
Location: Chicago, IL (USA)
Posts: 10,705

Old March 28th, 2014, 11:54 PM
Quote:
Originally Posted by rob View Post
Configuring the default font is on the todo list, but we haven't implemented it yet. I'm going to move this thread to the Feature Requests forum.

If anyone wants to chime in and second/third/fourth this request, please do so. The number of users who care about this will help us prioritize things.
+111111111

My old eyes can't deal with 9pt font and having to resize everything I am pasting is just not fun...

Hero Lab Resources:
Pathfinder - d20pfsrd and Pathfinder Pack Setup
3.5 D&D (d20) - Community Server Setup
5E D&D - Community Server Setup
Hero Lab Help - Hero Lab FAQ, Editor Tutorials and Videos, Editor & Scripting Resources.
Created by the community for the community
- Realm Works kickstarter backer (Alpha Wolf) and Beta tester.
- d20 HL package volunteer editor.
ShadowChemosh is offline   #3 Reply With Quote
Grey Mage
Senior Member
 
Join Date: Feb 2011
Posts: 292

Old March 29th, 2014, 12:22 AM
Definitely +1
Grey Mage is offline   #4 Reply With Quote
Letmein
Junior Member
 
Join Date: Sep 2015
Posts: 3

Old September 20th, 2015, 03:53 AM
Quote:
Originally Posted by rob View Post
Configuring the default font is on the todo list, but we haven't implemented it yet. I'm going to move this thread to the Feature Requests forum.

If anyone wants to chime in and second/third/fourth this request, please do so. The number of users who care about this will help us prioritize things.
What is taking you so long to fix this?

The lack of a user selected default font is not a missing missing feature. It is a BUG!!!!!
Letmein is offline   #5 Reply With Quote
Farling
Senior Member
 
Join Date: Mar 2013
Location: Greater London, UK
Posts: 2,154

Old September 21st, 2015, 11:34 AM
Quote:
Originally Posted by Letmein View Post
The lack of a user selected default font is not a missing missing feature. It is a BUG!!!!!
A bug is something not working as intended.

A "feature request" is asking for something that you want which was not part of the implemented feature list.

No matter how much you might not like an implemented feature, requesting a modification to make it the way you want is a "feature request".
Farling is offline   #6 Reply With Quote
weogarth
Senior Member
 
Join Date: Feb 2013
Posts: 300

Old September 22nd, 2015, 05:31 PM
Quote:
Originally Posted by Letmein View Post
What is taking you so long to fix this?

The lack of a user selected default font is not a missing missing feature. It is a BUG!!!!!
So, ummm, welcome to the community. Not sure if this is post number 1 or number 2 for you, but you sure know how to make an entrance.

Generally, the user population's interaction with the extraordinarily helpful and caring programming staff is a bit more....cordial. Just thought you should know.
weogarth is offline   #7 Reply With Quote
vsteel
Junior Member
 
Join Date: Nov 2013
Posts: 4

Old December 17th, 2015, 08:25 PM
Is there any update on this as I would LOVE to have the ability to scale the fonts.

Last edited by vsteel; December 17th, 2015 at 08:31 PM.
vsteel is offline   #8 Reply With Quote
Dr_Automaton
Senior Member
 
Join Date: Mar 2013
Posts: 150

Old March 29th, 2014, 06:14 AM
I've been happy with the default font settings but +1 anyway. Having to reset the font every snippet during data entry is a pain.
Dr_Automaton is offline   #9 Reply With Quote
EdtheDM
Member
 
Join Date: Mar 2008
Location: Pensacola, FL
Posts: 41

Old March 29th, 2014, 06:24 AM
+1 from me
EdtheDM is offline   #10 Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -8. The time now is 07:48 AM.


Powered by vBulletin® - Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.
wolflair.com copyright ©1998-2016 Lone Wolf Development, Inc. View our Privacy Policy here.