Lone Wolf Development Forums  

Go Back   Lone Wolf Development Forums > Hero Lab Forums > HL - d20 System

Notices

Reply
 
Thread Tools Display Modes
cshadow133
Member
 
Join Date: Feb 2019
Location: Alaska
Posts: 45

Old February 11th, 2020, 01:11 PM
Greetings Everyone,

I wanted to add the feat Exceptional Artisan from the Eberron Campaign Setting into HL. I took Legendary Artisan, which was already in HL and copied it and changed the test and tag. I went into the Expr-reqs and changed the [HasFeat.fLegArtist] to read [HasFeat.fANCExArtisan] and it is giving me a strange (to me) error.

"Attempt to access 'focus' pick or thing from script when no focus exists
Location: 'eval' script for Component 'BaseFeat' (Eval Script 'Determine First Copy') near line 13"

I don't see anything that the character has for 'focus' on the Legendary Artisan that I had on there before as a placeholder.

Shadow

My personal file attached. Character also attached. And screen capture of error. Any help appreciated.
Attached Images
File Type: png Capture.PNG (90.1 KB, 4 views)
Attached Files
File Type: email 0000 Test.user (8.6 KB, 2 views)
File Type: email Cohort - Tomi Underroot.por (25.9 KB, 1 views)
cshadow133 is offline   #1 Reply With Quote
Sendric
Senior Member
 
Join Date: Jul 2010
Posts: 2,888

Old February 12th, 2020, 04:15 AM
Quote:
Originally Posted by cshadow133 View Post
Greetings Everyone,

I wanted to add the feat Exceptional Artisan from the Eberron Campaign Setting into HL. I took Legendary Artisan, which was already in HL and copied it and changed the test and tag. I went into the Expr-reqs and changed the [HasFeat.fLegArtist] to read [HasFeat.fANCExArtisan] and it is giving me a strange (to me) error.

"Attempt to access 'focus' pick or thing from script when no focus exists
Location: 'eval' script for Component 'BaseFeat' (Eval Script 'Determine First Copy') near line 13"

I don't see anything that the character has for 'focus' on the Legendary Artisan that I had on there before as a placeholder.

Shadow

My personal file attached. Character also attached. And screen capture of error. Any help appreciated.
I'm unable to reproduce the error. You may try re-loading HL and see if it happens again. There's nothing wrong with the feat, but it could have been some minor blip with HL.
Sendric is offline   #2 Reply With Quote
cshadow133
Member
 
Join Date: Feb 2019
Location: Alaska
Posts: 45

Old February 12th, 2020, 07:34 AM
Ha ha! Of course, when it doesn't work, turn it off and on again.

Thanks Sendric for testing it out. It doesn't give me an error now either.

Shadow
cshadow133 is offline   #3 Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -8. The time now is 08:53 PM.


Powered by vBulletin® - Copyright ©2000 - 2020, vBulletin Solutions, Inc.
wolflair.com copyright ©1998-2016 Lone Wolf Development, Inc. View our Privacy Policy here.