Lone Wolf Development Forums  

Go Back   Lone Wolf Development Forums > Hero Lab Forums > HL - Pathfinder Roleplaying Game

Notices

Reply
 
Thread Tools Display Modes
imlegend76
Junior Member
 
Join Date: May 2018
Posts: 2

Old May 1st, 2018, 04:12 PM
Quote:
Originally Posted by Mathias View Post
I apologize for this. 14.8 was released just a few minutes ago (after you posted). Please try this again with the new version.
Awesome! You guys are freakin' rockstars.
imlegend76 is offline   #21 Reply With Quote
nightpanda2810
Senior Member
 
Join Date: Jun 2016
Posts: 174

Old May 3rd, 2018, 10:03 AM
Seems to still be an issue on iPad. Both mine and a friends have the same error, creating new or opening pre-existing character.

https://imgur.com/a/RR4BCt5
nightpanda2810 is offline   #22 Reply With Quote
ShadowChemosh
Senior Member
Volunteer Data File Contributor
 
Join Date: Jan 2010
Location: Chicago, IL (USA)
Posts: 10,727

Old May 3rd, 2018, 10:15 AM
Quote:
Originally Posted by nightpanda2810 View Post
Seems to still be an issue on iPad. Both mine and a friends have the same error, creating new or opening pre-existing character.

https://imgur.com/a/RR4BCt5
That is a Compile error coming from the Community Pack.

The issue is that my desktop loads the Pack without issues but I get the error on my iPad also. I don't know yet what is going on or why.

Hero Lab Resources:
Pathfinder - d20pfsrd and Pathfinder Pack Setup
3.5 D&D (d20) - Community Server Setup
5E D&D - Community Server Setup
Hero Lab Help - Hero Lab FAQ, Editor Tutorials and Videos, Editor & Scripting Resources.
Created by the community for the community
- Realm Works kickstarter backer (Alpha Wolf) and Beta tester.
- d20 HL package volunteer editor.
ShadowChemosh is offline   #23 Reply With Quote
nightpanda2810
Senior Member
 
Join Date: Jun 2016
Posts: 174

Old May 3rd, 2018, 10:20 AM
Quote:
Originally Posted by ShadowChemosh View Post
That is a Compile error coming from the Community Pack.

The issue is that my desktop loads the Pack without issues but I get the error on my iPad also. I don't know yet what is going on or why.
Interesting. I removed the community pack to troubleshoot but got a different error. Here it is for reference.

https://imgur.com/a/tDepPfO

Edit: Reading it now, that may be MY custom item. Hang on.

Edit 2: Removing my package fixed without the community pack installed, and re-adding the community pack back to original error.

Last edited by nightpanda2810; May 3rd, 2018 at 10:24 AM.
nightpanda2810 is offline   #24 Reply With Quote
ShadowChemosh
Senior Member
Volunteer Data File Contributor
 
Join Date: Jan 2010
Location: Chicago, IL (USA)
Posts: 10,727

Old May 3rd, 2018, 10:27 AM
Quote:
Originally Posted by nightpanda2810 View Post
Interesting. I removed the community pack to troubleshoot but got a different error. Here it is for reference.

https://imgur.com/a/tDepPfO

Edit: Reading it now, that may be MY custom item. Hang on.

Edit 2: Removing my package fixed without the community pack installed, and re-adding the community pack back to original error.
That error is because your character is referencing something from the Pack and its now gone.

The problem here is on my windows Hero Lab I can NOT duplicate this issue. But on my iPad it does happen also including the deactivating of the iPad license issue. I have never seen the iPad HL give a different error than the Windows before. I have sent an email to LW looking for some help.

In the mean time I will have to try some proof of concept testing on my iPad to see if I can track down the issue. Its very time consuming to do that using an iPad instead of windows.

Hero Lab Resources:
Pathfinder - d20pfsrd and Pathfinder Pack Setup
3.5 D&D (d20) - Community Server Setup
5E D&D - Community Server Setup
Hero Lab Help - Hero Lab FAQ, Editor Tutorials and Videos, Editor & Scripting Resources.
Created by the community for the community
- Realm Works kickstarter backer (Alpha Wolf) and Beta tester.
- d20 HL package volunteer editor.
ShadowChemosh is offline   #25 Reply With Quote
nightpanda2810
Senior Member
 
Join Date: Jun 2016
Posts: 174

Old May 3rd, 2018, 10:37 AM
Quote:
Originally Posted by ShadowChemosh View Post
That error is because your character is referencing something from the Pack and its now gone.

The problem here is on my windows Hero Lab I can NOT duplicate this issue. But on my iPad it does happen also including the deactivating of the iPad license issue. I have never seen the iPad HL give a different error than the Windows before. I have sent an email to LW looking for some help.

In the mean time I will have to try some proof of concept testing on my iPad to see if I can track down the issue. Its very time consuming to do that using an iPad instead of windows.
Gotcha. The referenced file in my custom pack was no longer needed at all so I simply removed it. In the mean time, players (and myself, lol) will need to print a sheet out. Thanks for the responses/info!
nightpanda2810 is offline   #26 Reply With Quote
ShadowChemosh
Senior Member
Volunteer Data File Contributor
 
Join Date: Jan 2010
Location: Chicago, IL (USA)
Posts: 10,727

Old May 3rd, 2018, 10:52 AM
Quote:
Originally Posted by nightpanda2810 View Post
Gotcha. The referenced file in my custom pack was no longer needed at all so I simply removed it. In the mean time, players (and myself, lol) will need to print a sheet out. Thanks for the responses/info!
With the help of Mathias I have tracked down the issue and the fix. I am putting out a new version ASAP so hopefully within the hour. Version 1.17 of the community Pack will fix this issue.

Hero Lab Resources:
Pathfinder - d20pfsrd and Pathfinder Pack Setup
3.5 D&D (d20) - Community Server Setup
5E D&D - Community Server Setup
Hero Lab Help - Hero Lab FAQ, Editor Tutorials and Videos, Editor & Scripting Resources.
Created by the community for the community
- Realm Works kickstarter backer (Alpha Wolf) and Beta tester.
- d20 HL package volunteer editor.
ShadowChemosh is offline   #27 Reply With Quote
nightpanda2810
Senior Member
 
Join Date: Jun 2016
Posts: 174

Old May 3rd, 2018, 10:55 AM
Quote:
Originally Posted by ShadowChemosh View Post
With the help of Mathias I have tracked down the issue and the fix. I am putting out a new version ASAP so hopefully within the hour. Version 1.17 of the community Pack will fix this issue.
Awesome! In time for the weekend
nightpanda2810 is offline   #28 Reply With Quote
Triskavanski
Junior Member
 
Join Date: May 2014
Posts: 27

Old May 6th, 2018, 09:14 PM
How do I put a spellbook together for a bard that has arrowsong's lament?
Arrowsong's lament also isn't selectable multiple times
Triskavanski is offline   #29 Reply With Quote
Ualaa
Senior Member
 
Join Date: Sep 2013
Location: Vancouver, Canada.
Posts: 698

Old May 7th, 2018, 04:17 AM
The bard is a spontaneous caster, so they either know a spell or they don't.

Once they know a spell, they can cast any spell of it's level, so many times per day.
That scales with level, and increases with Charisma.
Ualaa is offline   #30 Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -8. The time now is 08:18 PM.


Powered by vBulletin® - Copyright ©2000 - 2020, vBulletin Solutions, Inc.
wolflair.com copyright ©1998-2016 Lone Wolf Development, Inc. View our Privacy Policy here.