Lone Wolf Development Forums  

Go Back   Lone Wolf Development Forums > Hero Lab Forums > HL - D&D 5th Edition SRD

Notices

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Frodie
Senior Member
 
Join Date: May 2007
Location: Durham, NC
Posts: 1,735

Old February 3rd, 2016, 11:11 AM
Cool, Thank you for all yalls hard work.
Frodie is online now   #11 Reply With Quote
Silverqueen
Junior Member
 
Join Date: Feb 2016
Location: Ohio
Posts: 1

Old February 6th, 2016, 10:59 AM
Were you able to figure out a fix? I am having the same trouble and am brand new to editor. Started with the first and second tutorials for 5e just last night. Got a few things working nicely, but I really wanted to get backgrounds in for the sage and the outlander as soon as possible as these two are needed immediately. The feature part is the part I have been having trouble with. Everything else seems to be working well. Have followed the above instructions and even found the feature in general but don't know how to link it. Thanks for any and all help.
Silverqueen is offline   #12 Reply With Quote
culhwch1066
Junior Member
 
Join Date: Sep 2015
Posts: 13

Old February 9th, 2016, 12:06 PM
There's a new build out that fixes the bug for what I was encountering. I won't be able to look at it though until after work.
culhwch1066 is offline   #13 Reply With Quote
Frodie
Senior Member
 
Join Date: May 2007
Location: Durham, NC
Posts: 1,735

Old February 9th, 2016, 12:24 PM
They seem to be working fine now. Thank you!
Frodie is online now   #14 Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -8. The time now is 09:50 AM.


Powered by vBulletin® - Copyright ©2000 - 2020, vBulletin Solutions, Inc.
wolflair.com copyright ©1998-2016 Lone Wolf Development, Inc. View our Privacy Policy here.