Lone Wolf Development Forums  

Go Back   Lone Wolf Development Forums > Hero Lab Online Forums > Hero Lab Online Discussion

Notices

Reply
 
Thread Tools Display Modes
talsharien
Senior Member
 
Join Date: Mar 2013
Location: Leeds UK
Posts: 187

Old October 17th, 2019, 07:28 AM
I have just raised several bug reports before realising that the whole thing is not working. Can you please confirm that HLO is not working?
talsharien is offline   #1 Reply With Quote
talsharien
Senior Member
 
Join Date: Mar 2013
Location: Leeds UK
Posts: 187

Old October 17th, 2019, 07:43 AM
All fixed by the Devs.... cracking work guys thanks.
talsharien is offline   #2 Reply With Quote
BJ
Senior Member
Lone Wolf Staff
 
Join Date: Jun 2016
Posts: 566

Old October 18th, 2019, 02:35 PM
Glad it was sorted out switfly!
BJ is offline   #3 Reply With Quote
HayatoKen
Junior Member
 
Join Date: Oct 2012
Posts: 7

Old October 20th, 2019, 01:41 PM
Yeah i can't log in, no way to register a new device, all the links are broken or lead to "you're not authorized on this level" in the forum.
HayatoKen is offline   #4 Reply With Quote
BJ
Senior Member
Lone Wolf Staff
 
Join Date: Jun 2016
Posts: 566

Old October 22nd, 2019, 12:21 PM
Quote:
Originally Posted by HayatoKen View Post
Yeah i can't log in, no way to register a new device, all the links are broken or lead to "you're not authorized on this level" in the forum.
Everything seems to be working on our end. Please email support@wolflair.com with screenshots of your issue so we can get you up and running.
BJ is offline   #5 Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -8. The time now is 01:43 PM.


Powered by vBulletin® - Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.
wolflair.com copyright ©1998-2016 Lone Wolf Development, Inc. View our Privacy Policy here.