Lone Wolf Development Forums  

Go Back   Lone Wolf Development Forums > Hero Lab Forums > HL - Pathfinder Roleplaying Game

Notices

Reply
 
Thread Tools Display Modes
PokemasterDG
Junior Member
 
Join Date: Sep 2017
Posts: 3

Old April 11th, 2018, 10:29 PM
I'm playing a Primalist Bloodrager, and when I add the archetype, it adds the full list of the meta magic feats that a Metamagic Bloodrager gains access to to the list of Bloodline feat options. I don't think this is correct, but I don't own the Advanced Class Guide to check it.
PokemasterDG is offline   #1 Reply With Quote
Dami
Senior Member
 
Join Date: Mar 2013
Location: Melbourne, Australia
Posts: 768

Old April 12th, 2018, 04:22 AM
Quote:
Originally Posted by PokemasterDG View Post
I'm playing a Primalist Bloodrager, and when I add the archetype, it adds the full list of the meta magic feats that a Metamagic Bloodrager gains access to to the list of Bloodline feat options. I don't think this is correct, but I don't own the Advanced Class Guide to check it.
I have ACG and made up a Bloodrager to check in HL. It doesn't look right to me, seeing as other Archetypes don't have that happening. Report it as a bug.

Current RPG's: Pathfinder (GM), Pathfinder (Player), Gamma World (GM, Pathfinder homebrew).
HeroLab: 3.5 & Pathfinder. HL User Files for PF: Greyhawk Setting, Gamma World (WIP).

DM and player of D&D since 1980.
Dami is offline   #2 Reply With Quote
Ualaa
Senior Member
 
Join Date: Sep 2013
Location: Vancouver, Canada.
Posts: 701

Old April 12th, 2018, 08:53 AM
Primalist is supposed to add the option to change Bloodline options to Rage Power options at certain levels.
One of my players played one for a couple of sessions (before choosing to suicide that character), and we didn't notice anything like what is described above.

If it matters, he was using the Arcane Bloodline.

I'd guess, something broke... in a recent update, or there is another conflict somewhere.
Ualaa is online now   #3 Reply With Quote
PokemasterDG
Junior Member
 
Join Date: Sep 2017
Posts: 3

Old April 13th, 2018, 06:51 AM
Quote:
Originally Posted by Dami View Post
I have ACG and made up a Bloodrager to check in HL. It doesn't look right to me, seeing as other Archetypes don't have that happening. Report it as a bug.
Thanks. I couldn't find the bug report link
PokemasterDG is offline   #4 Reply With Quote
ErinRigh
Senior Member
 
Join Date: Oct 2016
Posts: 621

Old April 15th, 2018, 12:17 PM
http://forums.wolflair.com/showthread.php?t=53560
ErinRigh is offline   #5 Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -8. The time now is 10:06 AM.


Powered by vBulletin® - Copyright ©2000 - 2020, vBulletin Solutions, Inc.
wolflair.com copyright ©1998-2016 Lone Wolf Development, Inc. View our Privacy Policy here.