Lone Wolf Development Forums  

Go Back   Lone Wolf Development Forums > Hero Lab Forums > HL - Pathfinder Roleplaying Game

Notices

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Rhyus
Junior Member
 
Join Date: Dec 2008
Posts: 18

Old May 20th, 2017, 09:10 AM
Ok, so, I've been adding new packages here and updating the Pathfinder file and even Reactivating my license.

So, when I do all that, can I use a saved portfolio with the new data or do I have to recreate the entire character from scratch to get the new packages?

If I can use the old ones, how do I go about getting the new data to show up under the old saved character(s)?
Rhyus is offline   #1 Reply With Quote
charlieluce
Senior Member
 
Join Date: Jul 2008
Posts: 1,173

Old May 20th, 2017, 09:41 AM
You can activate the new packages in existing portfolios using Configure Hero (CTRL-K or the Character Menu) and checking the boxes for the new packages.

Currently Running: Pathfinder Second Edition
Currently Playing:
Pathfinder First Edition
Former Games: D&D (4e & 5e), Mutants & Masterminds (2E & 3E), Savage Worlds
charlieluce is online now   #2 Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -8. The time now is 04:47 PM.


Powered by vBulletin® - Copyright ©2000 - 2020, vBulletin Solutions, Inc.
wolflair.com copyright 1998-2016 Lone Wolf Development, Inc. View our Privacy Policy here.