Lone Wolf Development Forums  

Go Back   Lone Wolf Development Forums > Realm Works Forums > Realm Works Discussion

Notices

Reply
 
Thread Tools Display Modes
monsterfurby
Member
 
Join Date: Jan 2014
Posts: 73

Old November 19th, 2014, 01:47 PM
When I (GM version) first invited my players (player version) to my game, they were able to sync with it. However, that now seems impossible - the option is greyed out with the remark that their account level is not sufficient. Since my changes don't appear for them on their own, I assume that they should be able to sync and that this is something going wrong - am I right?
monsterfurby is offline   #1 Reply With Quote
rob
Senior Member
Lone Wolf Staff
 
Join Date: May 2005
Posts: 8,232

Old November 19th, 2014, 03:11 PM
We are working to get a bug fix release out shortly with fixes to the various issues that have been reported today. Stay tuned...
rob is offline   #2 Reply With Quote
monsterfurby
Member
 
Join Date: Jan 2014
Posts: 73

Old November 19th, 2014, 03:14 PM
Cool, thanks for the quick feedback!
monsterfurby is offline   #3 Reply With Quote
jkthomsen9
Senior Member
 
Join Date: Jun 2010
Location: Beaverton, OR
Posts: 267

Old November 19th, 2014, 04:09 PM
Just some more info. My GM version can sync. My new player versions can not after they load the realm. You can delete the local data and then sync the realm.
jkthomsen9 is offline   #4 Reply With Quote
liz
Ex-Staff
Lone Wolf Staff
 
Join Date: Jul 2013
Posts: 968

Old November 19th, 2014, 04:25 PM
This should be resolved in the latest update. Please have your players check for updates under the Tools menu in the launcher, grab the latest version, and try now!
liz is offline   #5 Reply With Quote
Dark Lord Galen
Senior Member
 
Join Date: Jul 2012
Location: Texas
Posts: 702

Old December 10th, 2014, 09:10 PM
Quote:
Originally Posted by liz View Post
This should be resolved in the latest update. Please have your players check for updates under the Tools menu in the launcher, grab the latest version, and try now!
Was this resolved? I have no problems syncing but both of my players can't seem to. At first I thought it may be a windows 8 thing, but one player is running XP... If not resolved I will forward to players to turn in Bug report.... just didn't wish to be redundant if this had been resolved... Thanks
DLG
Dark Lord Galen is offline   #6 Reply With Quote
liz
Ex-Staff
Lone Wolf Staff
 
Join Date: Jul 2013
Posts: 968

Old December 10th, 2014, 10:43 PM
DLG, it should be resolved. So please have your players submit bug reports.
liz is offline   #7 Reply With Quote
kate
Member
 
Join Date: Aug 2013
Posts: 41

Old December 11th, 2014, 12:09 AM
At least one of my players is also still having this problem. Bug report it is.
kate is offline   #8 Reply With Quote
Dark Lord Galen
Senior Member
 
Join Date: Jul 2012
Location: Texas
Posts: 702

Old December 11th, 2014, 08:34 AM
Quote:
Originally Posted by liz View Post
DLG, it should be resolved. So please have your players submit bug reports.
K, thanks for FAST response Liz
Dark Lord Galen is offline   #9 Reply With Quote
liz
Ex-Staff
Lone Wolf Staff
 
Join Date: Jul 2013
Posts: 968

Old December 11th, 2014, 09:52 AM
No problem, DLG!
liz is offline   #10 Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -8. The time now is 09:18 PM.


Powered by vBulletin® - Copyright ©2000 - 2020, vBulletin Solutions, Inc.
wolflair.com copyright ©1998-2016 Lone Wolf Development, Inc. View our Privacy Policy here.