Lone Wolf Development Forums  

Go Back   Lone Wolf Development Forums > Hero Lab Forums > HL - Pathfinder Roleplaying Game

Notices

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Pasta007
Junior Member
 
Join Date: Sep 2018
Posts: 2

Old September 18th, 2018, 05:43 PM
Hi All, Iím hoping someone can help me. Iíve been playing Pathfinder ďRise of the Rune lordsĒ and using Herolabs for about a year (my first RPG experience). Iíve tried to help myself first but canít find anything on the web or forums that actually answers (or better yet has instructions) for my question.

How do I add Lycanthropy to my L4 Barbarian in Herolabs.

For the life of me I canít find a way to add this to my character without manually adding each individual stat change, then clicking them on and off (4 in total so far) when I change. I was hoping there was something like Rage, one click tick box that would do it all for me? Is this even an option? I believe I have the Essential Rule books bundle but do I need to buy some other book (Bestiary?) for it to be available?

Some posts talk about templates but those always refer to adding it to an NPC. Is this a solution and if so how does it work?

Thanks for your assistance
Pasta007 is offline   #1 Reply With Quote
Minous
Senior Member
 
Join Date: May 2015
Posts: 567

Old September 19th, 2018, 06:52 AM
I dont have HL in front of me, but you should be able to go to the area where you add class levels and add a Lycanthropy template. It should then create check boxes on the in-play tab for the different forms you have.
Minous is offline   #2 Reply With Quote
Krothos
Senior Member
 
Join Date: Jan 2015
Posts: 278

Old September 19th, 2018, 08:57 AM
Minous is correct. Templates, like Lycanthropy, is added where you would add a class level. The templates are further down in the class list, where you can select Lycanthropy (acquired); assuming your character recently contracted the curse. Changing the filter is only available should help.
Krothos is offline   #3 Reply With Quote
Pasta007
Junior Member
 
Join Date: Sep 2018
Posts: 2

Old September 23rd, 2018, 04:18 PM
Thanks All. I wasn't able to find it because you either have to wait until you level up, or delete your current level and add it when selecting the class again. Sorted now.
Pasta007 is offline   #4 Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -8. The time now is 01:25 AM.


Powered by vBulletin® - Copyright ©2000 - 2018, vBulletin Solutions, Inc.
wolflair.com copyright ©1998-2016 Lone Wolf Development, Inc. View our Privacy Policy here.