Lone Wolf Development Forums  

Go Back   Lone Wolf Development Forums > Hero Lab Forums > HL - Savage Worlds

Notices

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Jobe00
Senior Member
 
Join Date: Nov 2008
Posts: 113
Send a message via Yahoo to Jobe00

Old June 6th, 2020, 11:53 PM
Very Attractive doesn't acknowledge the Attractive Edge.
Screenshot attached.
Attached Images
File Type: jpg Screenshot 2020-06-07 02.25.21.jpg (450.4 KB, 3 views)
Jobe00 is offline   #461 Reply With Quote
Gumbytie
Senior Member
 
Join Date: Jun 2010
Location: Florida
Posts: 183

Old June 14th, 2020, 05:52 PM
Power Points display and tracker (both in Deluxe and SWADE).

Okay, no settings selected. Do not use SWADE edition. Select Arcane Background Magic. Next to Health along top see "Power:0/10". Go to In-Play Tab and look at Tracker for magic, it says 0/0, no option to click up or down.

Okay, no settings selected. Use SWADE checkbox option. Select Arcane Background Magic. Next to Health along top see "Power:0/0". Go to In-Play Tab and look at Tracker for magic, it says 0/10, option to click up or down works.

So it looks like something is broken across either version. Not sure what.
Gumbytie is offline   #462 Reply With Quote
CapedCrusader
Senior Member
Volunteer Data File Contributor
 
Join Date: Aug 2009
Posts: 1,360

Old June 15th, 2020, 09:45 AM
It's probably that the Tracker isn't properly set up for the difference. I'll take a look.

_
Currently Running: Savage Grimnoir, Savage PsiWorld
Currently Playing: D&D 5E, Savage Wearing the Cape
Setting Files: Deadlands: Reloaded, Flash Gordon, Gaslight, Hellfrost, Interface Zero 2.0, Slipstream, Solomon Kane, soon Seven Worlds
CapedCrusader is offline   #463 Reply With Quote
TCArknight
Senior Member
 
Join Date: Jan 2007
Location: NW Arkansas
Posts: 1,188

Old June 24th, 2020, 02:50 PM
NM - User Error

Last edited by TCArknight; June 24th, 2020 at 02:55 PM. Reason: NM - was a user error
TCArknight is offline   #464 Reply With Quote
TCArknight
Senior Member
 
Join Date: Jan 2007
Location: NW Arkansas
Posts: 1,188

Old June 27th, 2020, 11:55 AM
[SWADE] Minimum Strength for armor shows twice in the notes on mouseover. Once for the Value, once for the die.

For example, in the Chainmail Leggings notes, it shows:
Quote:
Armor: +3
Coverage: Legs
Minimum Strength: 4
Minimum Strength: d8

Weight: 10 each

Working on -
  • (SWADE) WIP Savage Rifts
  • Savage Rifts (Deluxe): Update link in This post
  • Star Trek Adventures: Update link in This post
TCArknight is offline   #465 Reply With Quote
Gumbytie
Senior Member
 
Join Date: Jun 2010
Location: Florida
Posts: 183

Old June 28th, 2020, 05:59 AM
Some more "bugs":
  • Show Races checkbox showing up twice. (under Miscellaneous Options)

Last edited by Gumbytie; June 28th, 2020 at 06:02 AM.
Gumbytie is offline   #466 Reply With Quote
Gumbytie
Senior Member
 
Join Date: Jun 2010
Location: Florida
Posts: 183

Old June 28th, 2020, 06:11 AM
Some issues with Weapons for SWADE.

I just have Adventure Edition default and Medieval checked (Black Powder, Modern, and Futuristic unchecked).

Hand Weapons:
-Modern Melee Weapons- showing up
Still see:
Bangstick
Bayonet
Bayonet (on Rifle)
Billy/Club/Baton
Brass Knuckles
Chainsaw.

Ranged Weapons:
-Black Powder Ranged-
Still seeing:
Blunderbuss
Brown Bess.

-Modern Lever & Bolt Action Rifles-
Still see:
M1
Sharps Big 50.

-Modern Assault Rifles-
Still see:
AK47

Armor & Shields:
-Modern Shields-
Still see:
Ballistic Shield
Riot Shield.

-Futuristic Shields-
Still see:
Polymer Shield, Small
Polymer Shield, Medium
Polymer Shield, Large
Gumbytie is offline   #467 Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -8. The time now is 05:33 AM.


Powered by vBulletin® - Copyright ©2000 - 2020, vBulletin Solutions, Inc.
wolflair.com copyright ©1998-2016 Lone Wolf Development, Inc. View our Privacy Policy here.