Lone Wolf Development Forums  

Go Back   Lone Wolf Development Forums > Army Builder Forums > Army Builder

Notices

Reply
 
Thread Tools Display Modes
DarkHost
Member
 
Join Date: Mar 2006
Posts: 39

Old March 17th, 2006, 09:41 AM
I am sure it is right in front of me, but I cannot seem to find where the "effective" attribute is set in the "Unit" tab of ABCreator. Could someone please point me to where I can set the "effective" attribute.

Thanks.

-DH
DarkHost is offline   #1 Reply With Quote
deathlynx
Senior Member
Volunteer Data File Author
 
Join Date: Mar 2005
Location: New Hampshire, USA
Posts: 387

Old March 17th, 2006, 01:51 PM
In the unit section look for "Other Details"...click the "Edit" button right next to it...on the scroll down menu find "Is Effective?" once there click the check box...

Hope this helps...
deathlynx is offline   #2 Reply With Quote
DarkHost
Member
 
Join Date: Mar 2006
Posts: 39

Old March 17th, 2006, 02:48 PM
Yep, that did the trick. Thanks!
DarkHost is offline   #3 Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -8. The time now is 02:49 PM.


Powered by vBulletin® - Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.
wolflair.com copyright ©1998-2016 Lone Wolf Development, Inc. View our Privacy Policy here.