Lone Wolf Development Forums  

Go Back   Lone Wolf Development Forums > Hero Lab Forums > HL - Shadowrun

Notices

Reply
 
Thread Tools Display Modes
alucardu
Junior Member
 
Join Date: Apr 2015
Posts: 14

Old April 16th, 2015, 01:43 AM
I'm a new Shadowrun player and I've bought HeroLab to help me creating my character and over a whole it's pretty great. There are a few small things that should result in a error but I'll send them in through the bug feature.

Anyway, to my question. In the overview of my characters stats (where it shows the basics, abilities, armory, gear and social stats), when I hover a ability such as Hardware it shows a dice pool 7. 1 For my hardware skill and 6 for my logic.

So when I do a Hardware test, such as reparing a drone,

Hardware + Logic [Mental] (12, 30 minutes)

I don't take the summary (1 hardware skill + 6 logic) of hardware and add that to my logic making the dice pool 13, right?

The summary in the ability overview is just for quick reference since all hardware tests are linked to logic? Just like perception is linked to intuition or sneaking to agility?
alucardu is offline   #1 Reply With Quote
Mathias
Senior Member
Lone Wolf Staff
 
Join Date: May 2005
Posts: 12,455

Old April 16th, 2015, 05:38 PM
Yes, Hero Lab's already added the Hardware + Logic together, and is displaying the total, so that you can see at a glance what dicepool you'll normally roll when using Hardware.
Mathias is offline   #2 Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -8. The time now is 12:30 PM.


Powered by vBulletin® - Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.
wolflair.com copyright ©1998-2016 Lone Wolf Development, Inc. View our Privacy Policy here.