Lone Wolf Development Forums  

Go Back   Lone Wolf Development Forums > Hero Lab Forums > HL - Mutants & Masterminds

Notices

Reply
 
Thread Tools Display Modes
FifthWanderer
Senior Member
Volunteer Data File Contributor
 
Join Date: Apr 2006
Posts: 649

Old June 11th, 2008, 09:43 PM
Reposted from the main Hero Lab forum:

I built the Duplicator character from Instant Superheroes, p. 23. The character has the following power:

Duplication 10 (Extras: Action[Move], Horde, Survival; Power Feats: Mental Link, Sacrifice, Progression 4 [25 duplicates])

When building this power in Hero Lab, I noticed that there was a modified Progression power feat that counted the number of duplicates. But when I took that feat, I got the following validation error:

Quote:
Entity 'Unnamed' - Horde: Requires Progression power feat.
The error disappeared when I replaced the custom Progression feat with the standard Progression feat. I think the Horde extra should require the custom version of Progression instead of the standard version.

Edit: Found the bug, and a fix.

The horde extra has the following pre-requisite:

Code:
@valid = pickexists[pfProgress]
Changing it to this should fix the problem:

Code:
@valid = pickexists[pfDupProg]
Happy to help. :twisted:
FifthWanderer is offline   #1 Reply With Quote
Colen
Senior Member
Lone Wolf Staff
 
Join Date: Dec 2008
Posts: 4,728

Old June 12th, 2008, 10:43 AM
FifthWanderer wrote:
>
>
> Reposted from the main Hero Lab forum:
>
> I built the Duplicator character from Instant Superheroes, p. 23. The
> character has the following power:
>
> Duplication 10 (Extras: Action[Move], Horde, Survival; Power Feats:
> Mental Link, Sacrifice, Progression 4 [25 duplicates])
>
> When building this power in Hero Lab, I noticed that there was a
> modified Progression power feat that counted the number of duplicates.
> But when I took that feat, I got the following validation error:
>
> *Quote:*
> Entity 'Unnamed' - Horde: Requires Progression power feat.
>
>
>
> The error disappeared when I replaced the custom Progression feat with
> the standard Progression feat. I think the Horde extra should require
> the custom version of Progression instead of the standard version.
>
> Edit: Found the bug, and a fix.
>
> The horde extra has the following pre-requisite:
>
> *Code:*
> @valid = pickexists[pfProgress]
>
>
>
> Changing it to this should fix the problem:
>
> *Code:*
> @valid = pickexists[pfDupProg]


Thanks! I'll make this change for the next release (Animate Objects has
the same problem).


--
Colen McAlister, colen@wolflair.com
Chief Engineer, Lone Wolf Development
Colen is offline   #2 Reply With Quote
Invincible01
Junior Member
 
Join Date: May 2008
Posts: 16

Old June 12th, 2008, 05:45 PM
**created seperate entry**
Invincible01 is offline   #3 Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -8. The time now is 02:56 PM.


Powered by vBulletin® - Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.
wolflair.com copyright ©1998-2016 Lone Wolf Development, Inc. View our Privacy Policy here.