Lone Wolf Development Forums  

Go Back   Lone Wolf Development Forums > Hero Lab Forums > HL - Pathfinder Roleplaying Game

Notices

Reply
 
Thread Tools Display Modes
chiefweasel
Senior Member
 
Join Date: Aug 2008
Location: Miamisburg, OH
Posts: 1,322

Old October 15th, 2011, 07:51 AM
Not sure if this has come up with before, I was trying to make a Magus character but when i tried to add armor it states that the class doesnt have any armor proficency. Not sure why, a Magus should have light armor and i checked the source code and it says that a Magus has light armor proficiency. but when i try to assign armor it wont let me. very odd.

has anyone run into this problem?

Web site - Cheese Weasel Logistics - www.cheeseweasel.net
Twitter - @CheeseWeaselGMZ
For user created content check out www.d20pfsrd.com and www.cheeseweasel.net
For video demos of Hero Lab go to http://www.youtube.com/user/TheChiefweasel?blend=9&ob=5
chiefweasel is offline   #1 Reply With Quote
ShadowChemosh
Senior Member
Volunteer Data File Contributor
 
Join Date: Jan 2010
Location: Chicago, IL (USA)
Posts: 10,727

Old October 15th, 2011, 12:44 PM
I just checked on mine and it works fine. A level 1 magus was given Light Armor. I even double checked for any Archetypes and I didn't see any that made them lose Light Armor.

I am really not sure on this one. Maybe a screen shot of what your seeing?

Attached here is a screen shot of a level 1 dwarf magus wearing +1 Chain Shirt.
Attached Images
File Type: jpg Noname.jpg (24.9 KB, 13 views)

Hero Lab Resources:
Pathfinder - d20pfsrd and Pathfinder Pack Setup
3.5 D&D (d20) - Community Server Setup
5E D&D - Community Server Setup
Hero Lab Help - Hero Lab FAQ, Editor Tutorials and Videos, Editor & Scripting Resources.
Created by the community for the community
- Realm Works kickstarter backer (Alpha Wolf) and Beta tester.
- d20 HL package volunteer editor.
ShadowChemosh is offline   #2 Reply With Quote
chiefweasel
Senior Member
 
Join Date: Aug 2008
Location: Miamisburg, OH
Posts: 1,322

Old October 15th, 2011, 12:48 PM
hhm, still not sowrking for me. not sure what the problem is. I ended up playing a ranger instead so i'll look into it later.

Web site - Cheese Weasel Logistics - www.cheeseweasel.net
Twitter - @CheeseWeaselGMZ
For user created content check out www.d20pfsrd.com and www.cheeseweasel.net
For video demos of Hero Lab go to http://www.youtube.com/user/TheChiefweasel?blend=9&ob=5
chiefweasel is offline   #3 Reply With Quote
Stormwarden
Member
 
Join Date: Jun 2010
Posts: 33

Old October 15th, 2011, 03:16 PM
Are you using an archtype that removes armor proficiency, like kensai, perhaps?
Stormwarden is offline   #4 Reply With Quote
ShadowChemosh
Senior Member
Volunteer Data File Contributor
 
Join Date: Jan 2010
Location: Chicago, IL (USA)
Posts: 10,727

Old October 15th, 2011, 03:54 PM
Quote:
Originally Posted by Stormwarden View Post
like kensai, perhaps?
Oh yea good call. I forgot about the Kensai from UC.

Hero Lab Resources:
Pathfinder - d20pfsrd and Pathfinder Pack Setup
3.5 D&D (d20) - Community Server Setup
5E D&D - Community Server Setup
Hero Lab Help - Hero Lab FAQ, Editor Tutorials and Videos, Editor & Scripting Resources.
Created by the community for the community
- Realm Works kickstarter backer (Alpha Wolf) and Beta tester.
- d20 HL package volunteer editor.
ShadowChemosh is offline   #5 Reply With Quote
chiefweasel
Senior Member
 
Join Date: Aug 2008
Location: Miamisburg, OH
Posts: 1,322

Old October 17th, 2011, 04:14 AM
nope is just a staight magus.

Web site - Cheese Weasel Logistics - www.cheeseweasel.net
Twitter - @CheeseWeaselGMZ
For user created content check out www.d20pfsrd.com and www.cheeseweasel.net
For video demos of Hero Lab go to http://www.youtube.com/user/TheChiefweasel?blend=9&ob=5
chiefweasel is offline   #6 Reply With Quote
Mathias
Senior Member
Lone Wolf Staff
 
Join Date: May 2005
Posts: 12,794

Old October 17th, 2011, 06:40 AM
Was your character multiclassed? If so, you might have run into the archetypes remove armor proficiencies from all the classes bug.
Mathias is offline   #7 Reply With Quote
chiefweasel
Senior Member
 
Join Date: Aug 2008
Location: Miamisburg, OH
Posts: 1,322

Old October 17th, 2011, 07:25 AM
Nope, was just a normal magus. Its not that the armor causes an error, i get a pop up message that says No Selections Available. very odd.

i will mess with it later though, ended up playing a different class for the game.

Web site - Cheese Weasel Logistics - www.cheeseweasel.net
Twitter - @CheeseWeaselGMZ
For user created content check out www.d20pfsrd.com and www.cheeseweasel.net
For video demos of Hero Lab go to http://www.youtube.com/user/TheChiefweasel?blend=9&ob=5
chiefweasel is offline   #8 Reply With Quote
Silverwolf
Junior Member
 
Join Date: Jun 2011
Posts: 8

Old October 19th, 2011, 10:51 AM
I get a similar error. I have the Arch type Kensai, and I use a feat to have a proficiency in Light Armor, it continues to say that it is not allowed. Even tho I have chosen the feat to the armor in question.

Another error, I think.. I am not sure. when I created a Magus, Archtype Myrmidarch, I hit 6th level I get Weapon Training. I chose Weapon Training: Blades, Heavy. Which I believe is supposed to be +1 Attack, Damage, CMB, and CMD. But it gives me +2 instead.. Is this an error or is it correct?

Thanks
Silverwolf

Rise and Rise
Again and Again
Like the Phoenix from the Ashes
Until the Lambs become Lions
And the Rule of Darkness is no more

Last edited by Silverwolf; October 19th, 2011 at 10:52 AM. Reason: grammer errors
Silverwolf is offline   #9 Reply With Quote
Solonar
Junior Member
 
Join Date: Jun 2011
Posts: 9

Old January 5th, 2012, 11:24 AM
I have also run into the Kensai armor error. I am playing a magus (kensai) and just took a level of barbarian. The errors I noticed were that light armor proficiency was not given and also the martial weapon proficiency (all) feat also did not show up.
Solonar is offline   #10 Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -8. The time now is 10:04 PM.


Powered by vBulletin® - Copyright ©2000 - 2020, vBulletin Solutions, Inc.
wolflair.com copyright ©1998-2016 Lone Wolf Development, Inc. View our Privacy Policy here.