Lone Wolf Development Forums  

Go Back   Lone Wolf Development Forums > Realm Works Forums > Realm Works Discussion

Notices

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Farnaby
Senior Member
 
Join Date: Aug 2013
Posts: 108

Old November 16th, 2014, 09:08 AM
Working now. Thanks!!
Farnaby is offline   #11 Reply With Quote
Indus101
Member
 
Join Date: Aug 2013
Posts: 56

Old November 16th, 2014, 07:00 PM
Unfortunately, I'm still getting the -500 error.

I've submitted three bug reports already (and only gotten responses back on one of them, and yes I've checked the spam folder) - do I really need to submit a fourth time for the same bug, or can you use one of the previous three?

If so, that's what I'll do.

Last time I was able to sync was way back in August. Would love to get this resolved.
Indus101 is offline   #12 Reply With Quote
liz
Ex-Staff
Lone Wolf Staff
 
Join Date: Jul 2013
Posts: 970

Old November 17th, 2014, 10:25 AM
Quote:
Originally Posted by Indus101 View Post
Unfortunately, I'm still getting the -500 error.

I've submitted three bug reports already (and only gotten responses back on one of them, and yes I've checked the spam folder) - do I really need to submit a fourth time for the same bug, or can you use one of the previous three?

If so, that's what I'll do.

Last time I was able to sync was way back in August. Would love to get this resolved.
Can you please PM me with the email address you used to submit a bug report, or your case numbers so I can follow-up? Thanks!
liz is offline   #13 Reply With Quote
seekerpsion2012
Junior Member
 
Join Date: Feb 2013
Posts: 3

Old November 18th, 2014, 11:41 PM
I'm in the same boat as Indus.... has not been working for a long time.

The only response I have received was an automated reply from one (the most recent), the first being from October.

I've re-emailed support.

Hmmm, maybe I should have checked that before buying all my players Player Edition

Last edited by seekerpsion2012; November 18th, 2014 at 11:53 PM.
seekerpsion2012 is offline   #14 Reply With Quote
Indus101
Member
 
Join Date: Aug 2013
Posts: 56

Old November 20th, 2014, 07:16 PM
Rob / Liz,

It doesn't seem right that those of us unable to use the Cloud service be deducted our six months of time. Any chance you'll be extending extra Cloud time to those of us still affected by this -500 error?
Indus101 is offline   #15 Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -8. The time now is 07:03 PM.


Powered by vBulletin® - Copyright ©2000 - 2020, vBulletin Solutions, Inc.
wolflair.com copyright ©1998-2016 Lone Wolf Development, Inc. View our Privacy Policy here.