Lone Wolf Development Forums  

Go Back   Lone Wolf Development Forums > Website Support > Website Problems, Comments and Suggestions

Notices

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Kengrad
Junior Member
 
Join Date: Jan 2018
Posts: 2

Old January 23rd, 2018, 10:08 AM
Hello team,

My license was disabled 10 days ago, 11 days ago I was using it and everything was fine.

I submitted a case (Case 143657) on 01/13/2018. The automated response stated that I should have a response within three days, but it has been 10 days and I have not had a response.

I have replied to the auto generated e-mail per the final paragraph of said e-mail, but have still received no response in the five days since.

Any advice on what other steps I can take to get back into my account would be apprenticed
Kengrad is offline   #1 Reply With Quote
Colen
Senior Member
Lone Wolf Staff
 
Join Date: Dec 2008
Posts: 4,728

Old January 23rd, 2018, 11:28 AM
Hi Kengrad,

Sorry for the delay! I've responded to your support case, so you should now be good to go. Thanks for your patience!
Colen is offline   #2 Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -8. The time now is 05:05 AM.


Powered by vBulletin® - Copyright ©2000 - 2018, vBulletin Solutions, Inc.
wolflair.com copyright ©1998-2016 Lone Wolf Development, Inc. View our Privacy Policy here.