Lone Wolf Development Forums  

Go Back   Lone Wolf Development Forums > Hero Lab Forums > HL - d20 System

Notices

Reply
 
Thread Tools Display Modes
fatherdante
Junior Member
 
Join Date: Apr 2008
Posts: 11

Old April 9th, 2008, 10:24 AM
I've just started using HL and I am running into a problem when creating a class. Just for practice I wanted to make a variant of the wizard class with just a few changes to saves and skill points. I did a "new(copy)" on the wizard and made my changes, but when I go to use it I do not have the option for spell specialization. Can someone help me with what I may be doing wrong?
fatherdante is offline   #1 Reply With Quote
Colen
Senior Member
Lone Wolf Staff
 
Join Date: Dec 2008
Posts: 4,728

Old May 9th, 2008, 06:39 PM
fatherdante wrote:
>
>
> I've just started using HL and I am running into a problem when creating
> a class. Just for practice I wanted to make a variant of the wizard
> class with just a few changes to saves and skill points. I did a
> "new(copy)" on the wizard and made my changes, but when I go to use it I
> do not have the option for spell specialization. Can someone help me
> with what I may be doing wrong?


The current version of HL doesn't preserve cleric domains or wizard
specializations when you copy those classes, unfortunately. However, I
just spent the last day making some changes, and as a result this will
work in the next version of HL.


Sorry for the inconvenience,

--
Colen McAlister, colen@wolflair.com
Chief Engineer, Lone Wolf Development
Colen is offline   #2 Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -8. The time now is 12:29 PM.


Powered by vBulletin® - Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.
wolflair.com copyright ©1998-2016 Lone Wolf Development, Inc. View our Privacy Policy here.