Lone Wolf Development Forums  

Go Back   Lone Wolf Development Forums > Hero Lab Online Forums > HLO - Pathfinder 2nd Edition

Notices

Reply
 
Thread Tools Display Modes
charlieluce
Senior Member
 
Join Date: Jul 2008
Posts: 1,041

Old September 25th, 2019, 07:49 PM
I can add a Temporary or Permanent Adjustment to add Skill Training, but I can't find any place to specify the Skills being trained. Am I missing something?



Currently Running: Pathfinder Second Edition
Currently Playing: D&D 4e
Former Games:
Pathfinder (First Edition), D&D 5e, Mutants & Masterminds (2E & 3E), Savage Worlds






charlieluce is online now   #1 Reply With Quote
dacoobob
Senior Member
 
Join Date: Sep 2018
Posts: 106

Old September 26th, 2019, 08:14 AM
what's the title of the adjustment you're using? if you're adding Permanent Added Abilities-->Skill Training or Permanent Adjustments-->Skill Increases, then after adding the adjustment you have to go to the regular Skills tab (which should be gold-colored now) and select which skill to increase there.
dacoobob is offline   #2 Reply With Quote
charlieluce
Senior Member
 
Join Date: Jul 2008
Posts: 1,041

Old September 26th, 2019, 07:26 PM
I do, at which point if I increase the training on a Skill it tells me my resource is overspent.

Currently Running: Pathfinder Second Edition
Currently Playing: D&D 4e
Former Games:
Pathfinder (First Edition), D&D 5e, Mutants & Masterminds (2E & 3E), Savage Worlds






charlieluce is online now   #3 Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -8. The time now is 02:41 PM.


Powered by vBulletin® - Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.
wolflair.com copyright ©1998-2016 Lone Wolf Development, Inc. View our Privacy Policy here.