Lone Wolf Development Forums  

Go Back   Lone Wolf Development Forums > Hero Lab Forums > HL - 4th Edition

Notices

Reply
 
Thread Tools Display Modes
naquaii
Junior Member
 
Join Date: Apr 2007
Posts: 2

Old July 5th, 2011, 02:40 PM
Hi!

Just bought HL with 4E and have tried the downloader twice now.
Both times the downloader seems to run fine, taking about 10 hours to complete with my account info.
When I load HL and choose 4E I get a lot of syntax error when compiling the data-files. (See attached pictures)

I also attach output.txt which seems to show some errors as well. (Had to compress it to a zip as it was over 2mb in size)

Help would be appreciated as I look forward to trying out the software! =)
Attached Images
File Type: jpg error1.jpg (211.8 KB, 2 views)
File Type: jpg error2.jpg (232.0 KB, 3 views)
Attached Files
File Type: zip output.zip (129.3 KB, 1 views)
naquaii is offline   #1 Reply With Quote
Colen
Senior Member
Lone Wolf Staff
 
Join Date: Dec 2008
Posts: 4,728

Old July 5th, 2011, 04:40 PM
See this thread for details: http://forums.wolflair.com/showthread.php?t=13320
Colen is offline   #2 Reply With Quote
naquaii
Junior Member
 
Join Date: Apr 2007
Posts: 2

Old July 5th, 2011, 06:29 PM
Ah, sry about that. Guess I didn't pay that much attention to that thread!
Thx for your quick answer!
naquaii is offline   #3 Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -8. The time now is 02:09 AM.


Powered by vBulletin® - Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.
wolflair.com copyright ©1998-2016 Lone Wolf Development, Inc. View our Privacy Policy here.