Lone Wolf Development Forums  

Go Back   Lone Wolf Development Forums > Hero Lab Forums > HL - Pathfinder Roleplaying Game

Notices

Reply
 
Thread Tools Display Modes
lady2beetle
Junior Member
 
Join Date: Mar 2014
Posts: 19

Old April 23rd, 2018, 05:41 PM
I'm having trouble getting this set up in Hero Lab. I've followed the instructions (I've installed custom rulesets before), and I've gone all the way through the initial set-up sequence multiple times, but it simply will not show up on the character configuration list. Is there something weird that I might be missing?
lady2beetle is offline   #71 Reply With Quote
wdmartin
Senior Member
 
Join Date: May 2013
Posts: 150

Old April 23rd, 2018, 06:01 PM
Are you getting any error messages or anything?
wdmartin is offline   #72 Reply With Quote
lady2beetle
Junior Member
 
Join Date: Mar 2014
Posts: 19

Old April 24th, 2018, 03:09 AM
Nothing. It's just not there.

https://gyazo.com/e346046e9a0f808413872596b37b2bab

https://gyazo.com/7e2aa5f9228cc524c81cc421a7b4e860

https://gyazo.com/cb906ca7c5012dc61c7d398b4571059e
lady2beetle is offline   #73 Reply With Quote
wdmartin
Senior Member
 
Join Date: May 2013
Posts: 150

Old April 24th, 2018, 08:26 AM
That ... is super weird. If you've imported it and it said import was successful, then the World is Square stuff should be there.

I don't know what could be causing that. Anyone else have any ideas?
wdmartin is offline   #74 Reply With Quote
Mathias
Senior Member
Lone Wolf Staff
 
Join Date: May 2005
Posts: 12,200

Old April 24th, 2018, 08:45 AM
Do you have multiple copies of the Pathfinder game system set up in Hero Lab? If so, what you have open in the third screenshot is the "pathfinder" folder that your second screenshot shows you're installing to, correct?

Are there any error messages or other pop-up messages as you load the Pathfinder files? If so, you can right-click those to copy their text, rather than having to screenshot them.
Mathias is offline   #75 Reply With Quote
lady2beetle
Junior Member
 
Join Date: Mar 2014
Posts: 19

Old April 24th, 2018, 01:05 PM
I don't think I have multiple copies of pathfinder? But, you know what, let me just delete and reinstall Hero Lab. I've had it here for a while and it's probably time for me to do a clean install.
lady2beetle is offline   #76 Reply With Quote
lady2beetle
Junior Member
 
Join Date: Mar 2014
Posts: 19

Old April 24th, 2018, 01:35 PM
Yup, that fixed it. I don't know what the problem was, or if one of my other custom content packages were causing problems. But it's there now! Thank you!
lady2beetle is offline   #77 Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -8. The time now is 05:19 PM.


Powered by vBulletin® - Copyright ©2000 - 2018, vBulletin Solutions, Inc.
wolflair.com copyright ©1998-2016 Lone Wolf Development, Inc. View our Privacy Policy here.