Lone Wolf Development Forums  

Go Back   Lone Wolf Development Forums > Army Builder Data Files > Star Wars: X-Wing and Armada Miniatures Game

Notices

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Flamestalker
Junior Member
 
Join Date: Mar 2015
Posts: 2

Old March 17th, 2015, 01:53 AM
I am not sure why this is occurring.

When outfitting the huge ships for an Epic match, I can only put the "Huge Ship Only" crew onto the transport, but not the Corvette. (the pop up box menus seem to be different for each huge ship)

Any ideas why this is happening? or is anyone else having this problem?
Flamestalker is offline   #1 Reply With Quote
AntaresCD
Senior Member
Volunteer Data File Author
 
Join Date: Oct 2011
Posts: 121

Old March 17th, 2015, 04:29 PM
I looked into this just now and apparently I neglected to assign the huge ship tag to the ship parts which is why huge ship only crew did not appear. I have fixed the issue in 2.06 which I shall be releasing momentarily.

My code doesn't have bugs; it has undocumented features!
AntaresCD is offline   #2 Reply With Quote
Flamestalker
Junior Member
 
Join Date: Mar 2015
Posts: 2

Old March 17th, 2015, 11:40 PM
Many thanks. Keep up the good work.
Flamestalker is offline   #3 Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -8. The time now is 06:15 AM.


Powered by vBulletin® - Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.
wolflair.com copyright ©1998-2016 Lone Wolf Development, Inc. View our Privacy Policy here.