Lone Wolf Development Forums  

Go Back   Lone Wolf Development Forums > Realm Works Forums > Realm Works Discussion

Notices

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Galahan
Member
 
Join Date: Jan 2012
Posts: 40

Old October 13th, 2015, 03:03 PM
After the major update I can not use any kind of text formatting in my links. Always after I save the topic, the formatting goes back to plain text, except for the standard underline of the link.

All my links marked with bold letters were converted to plain text, except for the underline.

I already had a bug ticket.
Galahan is offline   #1 Reply With Quote
Pollution
Senior Member
 
Join Date: Apr 2008
Posts: 346

Old October 13th, 2015, 06:00 PM
Quote:
Originally Posted by Galahan View Post
After the major update I can not use any kind of text formatting in my links. Always after I save the topic, the formatting goes back to plain text, except for the standard underline of the link.

All my links marked with bold letters were converted to plain text, except for the underline.

I already had a bug ticket.
So...there's a new setting.

Links....

You can set links to be any color, bold, italic, etc... that you want. It's neat.

The problem would happen if you wanted something that's mechanics to be red italics, and a People Link to be blue bold for instance. If you set to Red Italics in that setting, then ALL your links will be red italics. If you go in and change it to blue bold, then ALL your links will be blue bold (after the fact, it actually goes and changes them all).

Probably not the answer you wanted.

What it's doing is creating an HTML tag for links and you can change how that appears. All RTF is gone and is now HTML.
Pollution is offline   #2 Reply With Quote
Galahan
Member
 
Join Date: Jan 2012
Posts: 40

Old October 13th, 2015, 07:52 PM
Quote:
Originally Posted by Pollution View Post
So...there's a new setting.

Links....

You can set links to be any color, bold, italic, etc... that you want. It's neat.

The problem would happen if you wanted something that's mechanics to be red italics, and a People Link to be blue bold for instance. If you set to Red Italics in that setting, then ALL your links will be red italics. If you go in and change it to blue bold, then ALL your links will be blue bold (after the fact, it actually goes and changes them all).

Probably not the answer you wanted.

What it's doing is creating an HTML tag for links and you can change how that appears. All RTF is gone and is now HTML.
Yes, this is not the answer I was expecting. Generally, I use bold in links that correspond to rooms in a dungeon. I don't WhatsApp to change the formatting of all the links. So, if this is a permanente thing and I can't change the formatting of the link manually, it is a really annoince.
Galahan is offline   #3 Reply With Quote
Parody
Senior Member
 
Join Date: Jan 2013
Location: Twin Cities, MN
Posts: 1,290

Old October 13th, 2015, 09:24 PM
I doubt it'll stay this way. There's no reason you shouldn't be able to format links differently from their base. (You certainly can in HTML or HTML+CSS.)

Changing pains. :/


Last edited by Parody; October 13th, 2015 at 09:27 PM.
Parody is offline   #4 Reply With Quote
rob
Senior Member
Lone Wolf Staff
 
Join Date: May 2005
Posts: 7,989

Old October 14th, 2015, 02:15 AM
It turns out that the UI framework we utilize on the desktop (DevExpress) does some incredibly stupid things with hyperlinks. We spent some time trying to figure out how to solve this today, but it turns out to be a very ugly and complicated problem due to the stupidity of DevExpress. So this probably isn't something we'll be able to address immediately, but we're definitely still trying to figure something out.
rob is offline   #5 Reply With Quote
Dr_Automaton
Senior Member
 
Join Date: Mar 2013
Posts: 150

Old October 14th, 2015, 04:53 AM
Quote:
Originally Posted by rob View Post
It turns out that the UI framework we utilize on the desktop (DevExpress) does some incredibly stupid things with hyperlinks. We spent some time trying to figure out how to solve this today, but it turns out to be a very ugly and complicated problem due to the stupidity of DevExpress. So this probably isn't something we'll be able to address immediately, but we're definitely still trying to figure something out.
That's a shame. Should we just assume our old link formatting is lost and then go back and reformat if it can be re-enabled in a future update?
Dr_Automaton is offline   #6 Reply With Quote
rob
Senior Member
Lone Wolf Staff
 
Join Date: May 2005
Posts: 7,989

Old October 14th, 2015, 05:30 AM
If you can wait a few days, that would be ideal. We MIGHT figure something out, and if we do, you'll likely want to go back to your backup that we made before you upgraded to build 201. Then all the work you've done will be preserved during the upgrade process. But I can't guarantee we'll come up with a good solution this week.
rob is offline   #7 Reply With Quote
Dr_Automaton
Senior Member
 
Join Date: Mar 2013
Posts: 150

Old October 14th, 2015, 05:51 AM
Cool. I'll try to hold off on any new data entry for a few days, just in case.

Inevitable bugs aside, the new update looks great. I'm excited to start making use of the new Alias/Names features. Thanks for all your team's hard work!
Dr_Automaton is offline   #8 Reply With Quote
rob
Senior Member
Lone Wolf Staff
 
Join Date: May 2005
Posts: 7,989

Old October 16th, 2015, 07:51 PM
The issue referred to above has been fixed in the bug fix version just released. It was ugly and messy, but we managed to do it.
rob is offline   #9 Reply With Quote
rob
Senior Member
Lone Wolf Staff
 
Join Date: May 2005
Posts: 7,989

Old October 18th, 2015, 12:40 AM
Unfortunately, the update yesterday did not work as intended. Please review this thread for more information. If you have questions, please ask them in the same thread.
rob is offline   #10 Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -8. The time now is 02:47 PM.


Powered by vBulletin® - Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.
wolflair.com copyright ©1998-2016 Lone Wolf Development, Inc. View our Privacy Policy here.