Lone Wolf Development Forums  

Go Back   Lone Wolf Development Forums > Hero Lab Forums > Hero Lab Discussion

Notices

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Ualaa
Senior Member
 
Join Date: Sep 2013
Location: Vancouver, Canada.
Posts: 543

Old December 14th, 2017, 03:42 PM
My drive with Hero Lab on it is in the process of dying.
I believe I have copied everything off of it, onto an external drive.

Most of the time, when I restart, the dying drive is not visible.
The HL portfolio files no longer have the HL graphic.
When I attempt to uninstall Hero Lab, it says, "D:\Program Files (x86)\Hero Lab\unins000.exe. The system cannot find the drive specified."

Occasionally on restart, the system can see the D drive.
I get the Hero Lab icons for the portfolios.
Attempting to un-install or run HL gets a message to the effect that my version cannot fun on my system and I should get a version for my system.

When I run the installer, it defaults to my C: drive, without giving me the option on where to put it.
Then it gives me the error, "The drive of UNC share you selected does not exist or is not accessible. Please select another."

I originally had HL installed to my C drive, but removed it and reinstalled to my D drive, about a year ago when I was trying to free up space on the SSD.
Hero Lab does not show up under Program Files or Program Files (x86) for my C drive, but there is a directory for it under ProgramData.

Any suggestions would be appreciated.
Ualaa is offline   #1 Reply With Quote
charlieluce
Senior Member
 
Join Date: Jul 2008
Posts: 1,008

Old December 14th, 2017, 03:51 PM
Did you copy the \Program Files (x86)\Hero Lab\ directory to the external drive? Maybe you could map the external drive to D: and work it that way.

Currently Running: Pathfinder (Iron Gods AP)
Currently Playing: D&D 4e, Cortex Prime
Former Games: Savage Worlds,
Mutants & Masterminds (2E & 3E), Pathfinder Playtest (Doomsday Dawn)



charlieluce is online now   #2 Reply With Quote
Colen
Senior Member
Lone Wolf Staff
 
Join Date: Dec 2008
Posts: 4,728

Old December 15th, 2017, 10:55 AM
Please email us at support@wolflair.com about this, and we'll get you sorted out. Thank you!
Colen is offline   #3 Reply With Quote
Ualaa
Senior Member
 
Join Date: Sep 2013
Location: Vancouver, Canada.
Posts: 543

Old December 15th, 2017, 02:50 PM
A program called Revo Uninstaller managed to delete the registry information, so I was able to reinstall Hero Lab.
Ualaa is offline   #4 Reply With Quote
Colen
Senior Member
Lone Wolf Staff
 
Join Date: Dec 2008
Posts: 4,728

Old December 18th, 2017, 07:42 AM
Great, glad you got it sorted out! There's one specific registry key you can delete to make it ask you for a new folder to install to, but I didn't want to post it in a public forum in case people who didn't need to started doing it, as I don't want anyone messing with the registry unless they have to.
Colen is offline   #5 Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -8. The time now is 04:31 PM.


Powered by vBulletin® - Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.
wolflair.com copyright ©1998-2016 Lone Wolf Development, Inc. View our Privacy Policy here.