Lone Wolf Development Forums  

Go Back   Lone Wolf Development Forums > Army Builder Forums > Army Builder

Notices

Reply
 
Thread Tools Display Modes
thunderheart
Junior Member
 
Join Date: Jan 2009
Posts: 2

Old January 20th, 2009, 11:28 AM
GEEZ! What a simple fix! I ran from the command line and it worked. Changed the properties to Win2000 compatibility mode (left advanced text services on) and it works like a charm now. Why in the name of all the gods doesn't Lone Wolf simply acknowledge the problem and post this easy solution.

Thunderheart
thunderheart is offline   #11 Reply With Quote
bk
Junior Member
 
Join Date: Oct 2008
Posts: 15

Old February 1st, 2009, 07:06 AM
Interesting that this works for you, when I try it... it indeed corrects the buttons, however if I try and save a file AB will crash. :-( then I have to reload after cleaning any reference to AB from my registry since this modification is set in the registry and is not updated with the install.
bk is offline   #12 Reply With Quote
karlhunt
Member
 
Join Date: May 2008
Location: Dover DE
Posts: 64
Send a message via MSN to karlhunt Send a message via Yahoo to karlhunt

Old February 1st, 2009, 08:38 PM
Don't know if anyone has noticed or not but the billing portion of their site is the only part that still works. They abandoned us all
karlhunt is offline   #13 Reply With Quote
Ghaz
Senior Member
 
Join Date: May 2005
Location: Florence, KY
Posts: 213

Old February 1st, 2009, 10:06 PM
Might help if you look in the RIGHT PLACE instead of attaching your comments to an unreleated thread.
Ghaz is offline   #14 Reply With Quote
Colen
Senior Member
Lone Wolf Staff
 
Join Date: Dec 2008
Posts: 4,718

Old February 2nd, 2009, 01:25 PM
If you're still having problems accessing the web site, please check out my final post in this thread http://forums.wolflair.com/showthread.php?t=8182&page=2 for instructions on how to help us track it down. Thanks!
Colen is offline   #15 Reply With Quote
MarkC
Junior Member
 
Join Date: Jan 2007
Location: NSW, Australia
Posts: 14

Old February 9th, 2009, 05:02 PM
I reformatted my laptop in December and re-installed Army Builder. Note that I had been planning on doing a reformat for some time as a number of applications were playing up and I don't consider it to be Army Builders fault.

All is working fine again now.

Regards

Mark C
MarkC is offline   #16 Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -8. The time now is 12:44 PM.


Powered by vBulletin® - Copyright ©2000 - 2021, vBulletin Solutions, Inc.
wolflair.com copyright ©1998-2016 Lone Wolf Development, Inc. View our Privacy Policy here.