Lone Wolf Development Forums  

Go Back   Lone Wolf Development Forums > Hero Lab Forums > Hero Lab Discussion

Notices

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Dwayne
Senior Member
 
Join Date: Jan 2011
Posts: 402

Old June 11th, 2019, 07:56 PM
Is it just a waste of time reporting problems? I have reported two problems and get only silence.
Dwayne is offline   #21 Reply With Quote
Parody
Senior Member
 
Join Date: Jan 2013
Location: Twin Cities, MN
Posts: 1,306

Old June 11th, 2019, 09:08 PM
Quote:
Originally Posted by Dwayne View Post
Is it just a waste of time reporting problems? I have reported two problems and get only silence.
Did you report your bugs using the appropriate bug reporting page? That puts your issues into their tracking system.

Parody is offline   #22 Reply With Quote
Dwayne
Senior Member
 
Join Date: Jan 2011
Posts: 402

Old June 11th, 2019, 09:28 PM
The first post says to report them here or the bug tracking page.
Dwayne is offline   #23 Reply With Quote
DaveM
Member
Lone Wolf Staff
 
Join Date: May 2018
Posts: 32

Old June 12th, 2019, 07:41 AM
We are definitely looking into the issues you have reported. We've been a bit busy getting both platforms up and running in 64-bit, now we are set on fixing outstanding issues.
DaveM is offline   #24 Reply With Quote
EightBitz
Senior Member
 
Join Date: May 2013
Posts: 1,387

Old June 20th, 2019, 04:34 AM
Can I use the same key for both the 32-bit and 64-bit versions if they're both on the same computer?
EightBitz is offline   #25 Reply With Quote
Tekwych
Senior Member
 
Join Date: Aug 2013
Location: New Mexico
Posts: 161

Old June 20th, 2019, 07:03 AM
I can, and do, with the Mac 64 bit beta
Tekwych is offline   #26 Reply With Quote
EightBitz
Senior Member
 
Join Date: May 2013
Posts: 1,387

Old June 22nd, 2019, 02:47 AM
When I start the 64-bit version, it tells me there's an update available. When I tell it to run the update, it downloads the update, then asks if I want to close the program and install the new version. I click OK. It then updates the "Program Files (x86)" folders.

I let the update finish and click to start the 64-bit version again. It's still telling me there's an update available. Rinse and repeat.

The 64-bit beta tells me it's on v8.8h, and that v8.8i is available.

The 32-bit version tells me it's on v8.8i and is up to date.
EightBitz is offline   #27 Reply With Quote
Farling
Senior Member
 
Join Date: Mar 2013
Location: Greater London, UK
Posts: 1,975

Old June 22nd, 2019, 02:54 AM
Perhaps it has been installed in two different locations? My beta shows version v8.9

Farling

Author of the Realm Works Import (http://forums.wolflair.com/showthread.php?t=58156) and Output tools (http://forums.wolflair.com/showthread.php?t=59981)
Farling is offline   #28 Reply With Quote
EightBitz
Senior Member
 
Join Date: May 2013
Posts: 1,387

Old June 22nd, 2019, 03:13 AM
Quote:
Originally Posted by Farling View Post
Perhaps it has been installed in two different locations? My beta shows version v8.9
I have both versions installed, 64-bit and 32-bit, but each version is installed in a single location.
EightBitz is offline   #29 Reply With Quote
EightBitz
Senior Member
 
Join Date: May 2013
Posts: 1,387

Old June 22nd, 2019, 03:41 AM
Quote:
Originally Posted by Farling View Post
Perhaps it has been installed in two different locations? My beta shows version v8.9
It's worth pointing out that the 64-bit installer says it's installing 8.9, but when I load the program and go to Help > About, the version number that shows up there is 8.8h.
EightBitz is offline   #30 Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -8. The time now is 12:37 AM.


Powered by vBulletin® - Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.
wolflair.com copyright ©1998-2016 Lone Wolf Development, Inc. View our Privacy Policy here.