Lone Wolf Development Forums  

Go Back   Lone Wolf Development Forums > Army Builder Forums > Army Builder

Notices

Reply
 
Thread Tools Display Modes
hammerofulric
Junior Member
 
Join Date: Jan 2006
Posts: 21

Old February 4th, 2006, 02:56 PM
When I change a squad name, the change is lost when I reload the file.

I've tried with both the 40k and WFB files, so it appears to be a AB problem rather than datafiles.
hammerofulric is offline   #1 Reply With Quote
Colen
Senior Member
Lone Wolf Staff
 
Join Date: Dec 2008
Posts: 4,728

Old February 9th, 2006, 06:55 PM
I can't reproduce this. This is probably a stupid question, but are you saving the file after you change the squad names? I've tried it with 3 different data files and I can't make it happen...

(Oh, I assume you mean in Army Builder, and not ABCreator?)

Thanks.
Colen is offline   #2 Reply With Quote
hammerofulric
Junior Member
 
Join Date: Jan 2006
Posts: 21

Old February 10th, 2006, 11:09 AM
I must have been doing something wrong. It's working now.
hammerofulric is offline   #3 Reply With Quote
Colen
Senior Member
Lone Wolf Staff
 
Join Date: Dec 2008
Posts: 4,728

Old February 10th, 2006, 11:52 AM
At 02:09 PM 2/10/2006 -0500, you wrote:

>I must have been doing something wrong. It's working now.


Good to hear. Please let us know if it happens again.


Thanks,



--
Colen McAlister (colen@wolflair.com)
Chief Engineer, Lone Wolf Development
http://www.wolflair.com/
Colen is offline   #4 Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -8. The time now is 10:58 PM.


Powered by vBulletin® - Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.
wolflair.com copyright ©1998-2016 Lone Wolf Development, Inc. View our Privacy Policy here.