Lone Wolf Development Forums  

Go Back   Lone Wolf Development Forums > Hero Lab Forums > HL - Shadowrun

Notices

Reply
 
Thread Tools Display Modes
drakahn99
Member
 
Join Date: Feb 2012
Posts: 95

Old June 26th, 2013, 09:23 PM
using a technomancer with the biowire echo, how do you create & activate the skill soft programs? i made a pistols rank 3 program but i cant figure out how to get it to add to the pool of dice..
drakahn99 is offline   #1 Reply With Quote
RavenX
Senior Member
Volunteer Data File Contributor
 
Join Date: Jan 2011
Location: Nowhere, Virginia
Posts: 3,582

Old June 27th, 2013, 01:59 AM
There should be an area under programs on the matrix tab that handles activesofts. If its a program your character created remember to check the "purchase for free" box when creating it.

Note that programs are also accessible via commlinks and vehicles as well. Also note in the upper right hand corner there is a " pull done chooser" for real world, set that to the correct setting when you're in the matrix to change your dice pools over.

RavenX

Please do not PM me to inquire about datafiles I coded "for personal use" such as Exalted, World of Darkness, AD&D, or Warhammer 40K Roleplaying. I appreciate your interest, but I do not own the Intellectual Property rights to these game systems. Nor do I have permission from any of the Publishers to distribute the data files. As such, I cannot distribute the work I have done with community on these files. They are "for personal use" only. Thank you.

I am far too busy these days to answer emails. If you message me here there is no guarantee I will get back to you at all.
RavenX is offline   #2 Reply With Quote
Mathias
Senior Member
Lone Wolf Staff
 
Join Date: May 2005
Posts: 12,765

Old June 27th, 2013, 07:51 AM
The biowire echo does not allow you to use the same skillsofts that normal chracters can use. Instead, you must emulate a complex form that acts like that skillsoft. The skillsofts are at the bottom of the list of complex forms to choose from. The exact roll you'll need to make is described on pg. 149 of Unwired, in the section titled "Emulation".
Mathias is online now   #3 Reply With Quote
drakahn99
Member
 
Join Date: Feb 2012
Posts: 95

Old June 27th, 2013, 10:29 PM
thanks, i knew i was missing something obvious.
drakahn99 is offline   #4 Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -8. The time now is 09:32 AM.


Powered by vBulletin® - Copyright ©2000 - 2020, vBulletin Solutions, Inc.
wolflair.com copyright ©1998-2016 Lone Wolf Development, Inc. View our Privacy Policy here.