Lone Wolf Development Forums  

Go Back   Lone Wolf Development Forums > Hero Lab Online Forums > Hero Lab Online Discussion

Notices

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Basilforth
Member
 
Join Date: Jul 2009
Location: Baltimore, Md., USA
Posts: 61
Send a message via Yahoo to Basilforth

Old November 30th, 2019, 09:35 PM
Hello,

I am trying to sign up for the demo account. The instructions say that if I already have a Lone Wolf account that I should use that account.

I do have Hero Lab classic. And by posting this, I do seem to have a Lone Wolf account.

Am I doing something wrong? Can use my Hero Lab Classic credentials to register for the demo?

thanks!
Basilforth is offline   #1 Reply With Quote
charlieluce
Senior Member
 
Join Date: Jul 2008
Posts: 1,042

Old November 30th, 2019, 09:57 PM
Not a Lone Wolf person, but as a user that has been there and done that: the Lone Wolf forums, the Hero Lab Classic login, and a Lone Wolf Account are three different things. The Lone Wolf account is for Hero Lab Online or Realm Works; though once you have a Lone Wolf account you can tie your Hero Lab Classic to it, there's no functional reason to do so as yet. So you'll need to create a new account.

Currently Running: Pathfinder Second Edition
Currently Playing: D&D 4e
Former Games:
Pathfinder (First Edition), D&D 5e, Mutants & Masterminds (2E & 3E), Savage Worlds







Last edited by charlieluce; November 30th, 2019 at 09:59 PM.
charlieluce is online now   #2 Reply With Quote
Joe
Senior Member
Lone Wolf Staff
 
Join Date: Apr 2013
Posts: 632

Old December 2nd, 2019, 11:04 AM
@charlieluce Bingo, thanks!
Joe is offline   #3 Reply With Quote
Basilforth
Member
 
Join Date: Jul 2009
Location: Baltimore, Md., USA
Posts: 61
Send a message via Yahoo to Basilforth

Old December 2nd, 2019, 02:57 PM
Quote:
Originally Posted by charlieluce View Post
Not a Lone Wolf person, but as a user that has been there and done that: the Lone Wolf forums, the Hero Lab Classic login, and a Lone Wolf Account are three different things. The Lone Wolf account is for Hero Lab Online or Realm Works; though once you have a Lone Wolf account you can tie your Hero Lab Classic to it, there's no functional reason to do so as yet. So you'll need to create a new account.
Thanks!!
Basilforth is offline   #4 Reply With Quote
Basilforth
Member
 
Join Date: Jul 2009
Location: Baltimore, Md., USA
Posts: 61
Send a message via Yahoo to Basilforth

Old December 2nd, 2019, 07:06 PM
Quote:
Originally Posted by Joe View Post
@charlieluce Bingo, thanks!
I purchased HLO with PF2. Is there a reason to associate my classic HL with my new account? It gives big warnings about the permanency of doing so. Is there any functionality associated with connecting classic to online?
Basilforth is offline   #5 Reply With Quote
Joe
Senior Member
Lone Wolf Staff
 
Join Date: Apr 2013
Posts: 632

Old December 2nd, 2019, 07:20 PM
Nothing yet, as far as I know. In the future we plan to use that association for content migration, e.g. bringing PF1 or other games to HLO (please note, we haven't announced any timeframe for doing that at this time).

It may have other functionality later on to, but I'm not recalling anything else. At any rate, I believe it's safe to hold off on doing so if you want to be sure.
Joe is offline   #6 Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -8. The time now is 11:52 PM.


Powered by vBulletin® - Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.
wolflair.com copyright ©1998-2016 Lone Wolf Development, Inc. View our Privacy Policy here.