Lone Wolf Development Forums  

Go Back   Lone Wolf Development Forums > Realm Works Forums > Realm Works Discussion

Notices

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Syrkres
Junior Member
 
Join Date: Oct 2019
Location: Eastern US
Posts: 14

Old November 14th, 2019, 08:22 AM
Is there a way to call a foreign object and pass it a parameter?
Possibly the name (or attribute) of the current page or something else?
Syrkres is offline   #1 Reply With Quote
daplunk
Senior Member
 
Join Date: Jan 2016
Location: Adelaide, Australia
Posts: 2,238

Old November 14th, 2019, 06:22 PM
I like the way you think. But not that I'm aware of.

Realm Works - Community Links
Realm Work and Hero Lab Videos
Ream Works Facebook User Group
Realm Works - Community Content List
CC3+ Facebook User Group

D&D 5e Community Pack - Contributor
General Hero Lab Support & Community Resources
D&D 5e Community Pack - Install Instructions / D&D 5e Community Pack - Log Fault / D&D 5e Community Pack - Editor Knowledge Base
daplunk is offline   #2 Reply With Quote
Syrkres
Junior Member
 
Join Date: Oct 2019
Location: Eastern US
Posts: 14

Old November 22nd, 2019, 10:35 AM
One thing I found is you can create a batch file, which then calls your program and pass in parameters. though this requires a unique batch file for each. Not sure it's best solution, but it works.
Syrkres is offline   #3 Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -8. The time now is 05:56 PM.


Powered by vBulletin® - Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.
wolflair.com copyright ©1998-2016 Lone Wolf Development, Inc. View our Privacy Policy here.