Lone Wolf Development Forums  

Go Back   Lone Wolf Development Forums > Realm Works Forums > Realm Works Discussion

Notices

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Jujutsuka
Member
 
Join Date: Oct 2016
Location: Chicagoland
Posts: 55

Old March 11th, 2018, 09:02 PM
I'm experiencing an issue with importing a mechanics database file into my primary realm. I have successfully exported my 'spells' database, and have even successfully imported them into a dummy, practice realm I set up. However, any time I attempt to import into my primary realm, RW states that it was completed, but the articles just don't appear in my mechanics database. Does anyone know what could be going on here?
Jujutsuka is offline   #1 Reply With Quote
Farling
Senior Member
 
Join Date: Mar 2013
Location: Greater London, UK
Posts: 2,387

Old March 12th, 2018, 12:41 AM
Check that you are not looking at a "view" of your Mechanics section rather than the entire contents of the Mechanics.

Farling

Author of the Realm Works Import (http://forums.wolflair.com/showthread.php?t=58156) and Output tools (http://forums.wolflair.com/showthread.php?t=59981)
Farling is offline   #2 Reply With Quote
Jujutsuka
Member
 
Join Date: Oct 2016
Location: Chicagoland
Posts: 55

Old March 12th, 2018, 07:43 AM
Quote:
Originally Posted by Farling View Post
Check that you are not looking at a "view" of your Mechanics section rather than the entire contents of the Mechanics.
No article views are active in the ribbon. I have the main mechanics database selected as the active view. Thanks though.
Jujutsuka is offline   #3 Reply With Quote
Toblakai
Senior Member
 
Join Date: Mar 2016
Posts: 446

Old March 12th, 2018, 02:17 PM
Quote:
Originally Posted by Jujutsuka View Post
No article views are active in the ribbon. I have the main mechanics database selected as the active view. Thanks though.
Try re-exporting the data and see if the data in the export. Probably doesn't solve the problem but it would be interesting to know if it's still there but hidden for some reason.
Toblakai is offline   #4 Reply With Quote
kbs666
Senior Member
 
Join Date: Oct 2014
Location: Chicago, IL
Posts: 1,689

Old March 12th, 2018, 03:28 PM
Quote:
Originally Posted by Jujutsuka View Post
I have successfully exported my 'spells' database, and have even successfully imported them into a dummy, practice realm I set up.
The data would seem to be there. This seems like yet another bug in the import process to me.

my Realm Works videos
https://www.youtube.com/channel/UCZU...4DwXXkvmBXQ9Yw
kbs666 is offline   #5 Reply With Quote
Jujutsuka
Member
 
Join Date: Oct 2016
Location: Chicagoland
Posts: 55

Old March 12th, 2018, 06:03 PM
After trying again I noticed that the articles were all imported into the ‘topics without containers’ container. From there it was a simple process to move them where I wanted. However, now I have noticed that when I try to import a backup of my main realm into a newly created realm, none of the export files located in my realmworks export file are showing up as available for import into a new realm.
Jujutsuka is offline   #6 Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -8. The time now is 06:02 AM.


Powered by vBulletin® - Copyright ©2000 - 2021, vBulletin Solutions, Inc.
wolflair.com copyright ©1998-2016 Lone Wolf Development, Inc. View our Privacy Policy here.