Lone Wolf Development Forums  

Go Back   Lone Wolf Development Forums > Card Vault Forums > Card Vault

Notices

Reply
 
Thread Tools Display Modes
bdk512
Junior Member
 
Join Date: Apr 2006
Posts: 1

Old April 24th, 2006, 04:43 PM
Just started cataloging my Magic collection using Card Vault. I've only input 10 cards so far and I've already come across one that is missing? "Crystal Chimes" from Urza's Saga.

Is there any way to easily update a data file myself to add a single card or two?

Thanks,
bdk512
bdk512 is offline   #1 Reply With Quote
Ralphey
Junior Member
 
Join Date: May 2005
Location: Melbourne, Australia
Posts: 3
Send a message via ICQ to Ralphey

Old June 6th, 2006, 10:00 PM
An easy way to edit the data files is with Notepad
Warning - back up your dat\Magic directory first!

But, I should warn you that Crystal Chimes *is* in the Saga data....I haven't found anything "regular" missing from the Magic data files.

It might be that your filter view is hiding the entry.
Ralphey is offline   #2 Reply With Quote
kamereon
Junior Member
 
Join Date: May 2005
Posts: 1

Old June 23rd, 2006, 12:26 AM
I have been using CV for a couple of years now and recently have been redoing a lot of my inventory. I noticed a few errors and thought this would be a good thread to mention them:

1. Urza's Destiny is missing card numbers.
2. Nemesis. Skyshroud Poacher is singular (i.e. no "s" on the end).
3. Urza's Saga is missing card numbers.
4. Mercadian Masques. Hunted Wumpus is listed as a common when it should be an uncommon.

That is it, which is amazing since I just finished inventorying 70,000 cards and was basically in every release...and all I found was four concerns. Oddly, enough I could have sworn when I first installed Card Vault that Urza's had card numbers.

Also, I recently upgraded to a new computer system and installed CV. I then saved my old CV inventory to a shared drive. I then loaded that file into my new CV. Everything but my foils transferred. Not as horrible when my computer crashed three computers ago and took 50,000 cards with it, but still time-consuming going through and redoing all of my foils.

I am being lazy and writing everything here in this thread: Is there anyway to decrement your inventory by four of each of the current filter set (i.e. I sell 4x common sets on ebay and want to reduce my inventory by four).
kamereon is offline   #3 Reply With Quote
ratboy
Member
Volunteer Data File Author
 
Join Date: May 2005
Location: Cedar Grove, NJ USA
Posts: 85
Send a message via ICQ to ratboy Send a message via AIM to ratboy

Old June 29th, 2006, 08:23 PM
Yes, there is a batch edit function in the inventory menu. It's slighty complex, I recommend reading the docs first.
ratboy is offline   #4 Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -8. The time now is 05:26 AM.


Powered by vBulletin® - Copyright ©2000 - 2020, vBulletin Solutions, Inc.
wolflair.com copyright ©1998-2016 Lone Wolf Development, Inc. View our Privacy Policy here.