Lone Wolf Development Forums  

Go Back   Lone Wolf Development Forums > Hero Lab Forums > Hero Lab Discussion

Notices

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Farling
Senior Member
 
Join Date: Mar 2013
Location: Greater London, UK
Posts: 2,282

Old March 21st, 2020, 03:06 AM
Quote:
Originally Posted by Duggan View Post
You can try with support@wolflair.com. After you put in the code, did it say anything? If you go to Help/About, does it show the right license number at the bottom? Have you tried restarting?
This is the only way to get help on this matter.

Farling

Author of the Realm Works Import (http://forums.wolflair.com/showthread.php?t=58156) and Output tools (http://forums.wolflair.com/showthread.php?t=59981)
Farling is offline   #11 Reply With Quote
Mathias
Senior Member
Lone Wolf Staff
 
Join Date: May 2005
Posts: 12,697

Old March 21st, 2020, 05:09 PM
This is definitely something to talk to support about - I'm really not following those errors, but the support team has experience getting people through this sort of thing.
Mathias is offline   #12 Reply With Quote
ErinRigh
Senior Member
 
Join Date: Oct 2016
Posts: 622

Old March 22nd, 2020, 11:04 AM
ok guys thanks I'll talk to support
ErinRigh is offline   #13 Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -8. The time now is 03:07 AM.


Powered by vBulletin® - Copyright ©2000 - 2020, vBulletin Solutions, Inc.
wolflair.com copyright ©1998-2016 Lone Wolf Development, Inc. View our Privacy Policy here.