Lone Wolf Development Forums  

Go Back   Lone Wolf Development Forums > Hero Lab Forums > Hero Lab Discussion

Notices

Reply
 
Thread Tools Display Modes
osopolare
Junior Member
 
Join Date: Apr 2011
Posts: 21

Old November 15th, 2020, 11:57 AM
Oh my god. Thank you.

Hero Lab is usable again!

Quote:
Originally Posted by Evil Aardvark View Post
I experienced the bug where things got incredibly slow and I have found a workaround.

If you go to /Applications and right-click on Hero Lab, you'll have an option to "Get Info", click on that, you'll then have an checkbox labelled "Open in Low Resolution Mode", check that.

The application won't look as sharp, but you won't be stuck waiting for many seconds each time you click or scroll.
osopolare is offline   #21 Reply With Quote
Azhrei
Senior Member
 
Join Date: Sep 2015
Posts: 386

Old November 16th, 2020, 08:08 AM
+1

It also seems to have fixed the display bug when scrolling the Wizard tab in my portfolio. (It used to draw the contents of the panel outside of the proper area, meaning that the clipping area wasn't set correctly.)
Azhrei is offline   #22 Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -8. The time now is 07:03 PM.


Powered by vBulletin® - Copyright ©2000 - 2021, vBulletin Solutions, Inc.
wolflair.com copyright ©1998-2016 Lone Wolf Development, Inc. View our Privacy Policy here.