Lone Wolf Development Forums  

Go Back   Lone Wolf Development Forums > Realm Works Forums > Realm Works Discussion

Notices

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Merion
Senior Member
 
Join Date: Mar 2014
Location: Germany, so please bear with my English
Posts: 318

Old March 20th, 2017, 02:32 AM
Probably a stupid question, but I can't find the option to convert a realm.

I'm only working with a single realm so far, a legacy realm I'musing since I started with RW 3 years ago. Now I copied the realm and wanted to convert it to pathfinder. Copying worked, but I can't find the conversion option.

Do I need to sync it first?
Merion is offline   #1 Reply With Quote
daplunk
Senior Member
 
Join Date: Jan 2016
Location: Adelaide, Australia
Posts: 2,224

Old March 20th, 2017, 03:17 AM
Go into the realm and then in the settings tab or configuration tab (not near PC right now) the first tab option have what you need.

Realm Works - Community Links
Realm Work and Hero Lab Videos
Ream Works Facebook User Group
Realm Works - Community Content List
CC3+ Facebook User Group

D&D 5e Community Pack - Contributor
General Hero Lab Support & Community Resources
D&D 5e Community Pack - Install Instructions / D&D 5e Community Pack - Log Fault / D&D 5e Community Pack - Editor Knowledge Base
daplunk is offline   #2 Reply With Quote
ErinRigh
Senior Member
 
Join Date: Oct 2016
Posts: 593

Old March 20th, 2017, 03:35 AM
Hey Merion

Manage > Realm > Game System
ErinRigh is offline   #3 Reply With Quote
Merion
Senior Member
 
Join Date: Mar 2014
Location: Germany, so please bear with my English
Posts: 318

Old March 20th, 2017, 03:47 AM
Ah! *facepalm*

Thanks a lot! I thought I'd do that in the realm list, not in the realm itself.
Merion is offline   #4 Reply With Quote
Avi
Member
 
Join Date: May 2013
Location: Haifa, Israel
Posts: 54

Old March 20th, 2017, 04:20 AM
Quote:
Originally Posted by Merion View Post
Ah! *facepalm*

Thanks a lot! I thought I'd do that in the realm list, not in the realm itself.
To me it is also more intuitive to look for it in the Realm-List...
Avi is offline   #5 Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -8. The time now is 03:16 PM.


Powered by vBulletin® - Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.
wolflair.com copyright ©1998-2016 Lone Wolf Development, Inc. View our Privacy Policy here.